Nekem a Shift annyira nem tetszett, igaz csak néhány órát mentem vele. A bíztositékot az vágta ki, amikor a Viper ellen kellett mennem egy Ford GT-vel. Akármit csináltam, minden segédeszköz be volt kapcsolva mégis állandóan kitört az autó segge, az ellenfél meg olyan szépen íven tudott maradni. Amikor autot cseréltünk akkor megint ez volt a helyzet.
Az egyik kedvenc a MW, bár az utolsó fél órát aki trainer nélkül túl tudta élni, az elött megemelem a kalapomat. A legjobb viszont a Porsche Unleashed volt (2000-ből), ebbe nagyon keveset csalt az AI, és törtek az autók, ráadásul a tuning is itt jelent meg először. Nagyon élveztem a szappantartós 356-osokat, és nagyon jok voltak a pályák is.
A NFS1-et nem láttam, de 2. résztől ismerem a sorozatot, szinte ez összes részt végigtoltam, kivéve azt (nem ugrik be a neve) amit csak online lehetett játszani, na meg most a Shift. Az NFS 4-ben érdekes volt, hogy éjszakai versenyek is voltak, csakhogy az autón ki lehetet ütni a fényszorot, egy kis koccanás és már esélyed sem volt a nyerésre, mert nem láttál semmit:)))) Csak ehhez a részhez volt többszáz megányi kiegészitőm:))))