Folytatások, de (az U2 kivételével) nem ebben a generációban. A H3-at kipróbáltam ,nem jött be .Ennyi. Nem is fikáztam tulajdonképpen. Az ODST-t írtam,hogy egyesek annyira verik rá a nyálukat,hogy mekkora überállat cucc. Erre írtam, hogy régen rossz az MS-nek, ha erre alapozzák az exklúzív felhozatalt. Ennyi erővel a Lode Runner-rel is játszhatok C64-en, mert jó vele játszani, de azért már vannak vizuális elvárásaim. Az meg csak dicséret az MS-nek, hogy gyakorlatilag ugyanazt többször le tudja nyomni a gamerek torkán.
Az pedig TÉNY, hogy az általad felsorolt PS3 címek mindegyike technikailag (IS) magasabb színvonalat képviselnek az elődjükhöz képest. Külön dicséret az Uncharted 2-nek, mert az az amúgy is gyönyörű első rész überelni tudta. Az ODST ezzel ellentétben ugyanazt a mára elavult grafikus motort alkalmazza,mint a 3. rész. Persze tudom,ez csak küldetéslemez, de mindenki úgy beszél róla, mint valami világmegváltóról.
Külön röhej az online szaksajtó pontozási rendszer. Persze pl. az IGN-t meglincselnék virtuálisan, ha nem pontoznának fel egy HALO-t. De azért azt be kell látni, hogy nem reális, amit azok a "firkászok" összepontozgatnak.
Úgysem tudunk dűlőre jutni. Mindenki játszon azzal ,amilye van !
Peace