Nos igen, akkor elmondható, hogy én abba a csoportba tartozom, amely nem preferálja a valóságtól túlságosan elrugaszkodott sorozatokat. Most mondjam, hogy büszke vagyok rá? :)
Egyébként még a jegesmedvéről annyit, hogy kb. az is csak egy tipp volt, mert annyit lehetett látni az egész jelenetből, hogy egy fehér szőrmemancs hadonászik, az illető színész pedig ordít. Namost ez már eleve szánalmas, hogy még a blődlit is homályosan tálalják.
A szőrszálhasogatásod hagyjuk, ne indulj parafenomén/mentalista/sámán versenyen, mert erre a "karakterek többsége amerikai színészekre hasonlít" koncepcióra soha az életbe nem tudtam volna magamtól kilyukadni :)
A dagadt pedig simán lefogyhatott volna, mert ha jól emlékszem egy jó ideig nem volt kajájuk és már kopogott a szemük, amikor megtaláltak azt a bunkert tele konzervvel és lekvárral. Mint mondtam ezek kis dolgok, de végülis ezeken múlik minden.
Ahogy egy ismerősöm mondta: a legfinomabb csokipudingot is el lehet rontani egy kávéskanálnyi sz*rral (és hát valljuk be a Lost-ba elég sok kávéskanállal jutott :))
Egyébként pedig elnézést kérek, ez valóban nem Lost topic, de ugye a fórumok arra valóak, hogy véleményeinket ütköztessük és próbáljunk másokat meggyőzni általuk feltehetően nem látott problémák megvilágításával.