igo amigo
  • Szabó Péter
    #11
    Az iGO amigo a hétköznapi igényekre összpontosít, nem terheli használóját komplikált beállításokkal. A számos intelligens funkció figyelembe veszi az autós egyéni igényeit, és elősegíti a szoftver gyors és hatékony használatát.

    Az iGO amigo nem a Nav N Go iGO 8 szoftver újabb változata, hanem egy teljesen új szoftversorozat, mely kiszolgálja a legkülönfélébb piaci igényeket is.

    Az iGO amigo néhány kiemelt tulajdonsága:
    Könnyű kezelhetőség
    Az iGO amigo kezelése villámgyors és könnyen megtanulható. A szoftver csak a navigáláshoz szükséges alapfunkciókat tartalmazza, a lépések logikusan követik egymást, így szinte lehetetlen elveszni a beállítások között. A program egy beépített oktatóanyagot is tartalmaz, mely pár lépésben bemutatja a szoftver használatát.

    Biztos technológia, szilárd alapok
    Az iGO amigo ugyanarra a szoftvermotorra épül, mint a Nav N Go többi megbízható navigációs terméke, melyek már bizonyítottak. A gyors útvonaltervezés, a lenyűgöző 3D képi megjelenítés, a sávinformációk és az útjelző táblák, az utcanevek bemondása (TTS), valamint a folyamatosan frissülő forgalmi információs (TMC) szolgáltatás mind olyan tulajdonságok, melyek szilárd alapot teremtenek egy kiváló navigációs megoldáshoz.

    Vadonatúj, divatos felhasználói felület
    Az iGO amigo élénk színei és animált képernyőváltásai divatos megjelenést kölcsönöznek a szoftvernek. Nagyméretű gombok, egyértelmű feliratok és látványos ikonok segítik az eligazodást. A képernyőn jól látható minden gomb, amire az adott pillanatban szükség lehet.

    Intelligens funkciók
    Az iGO amigo több okos funkciót tartalmaz, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a szoftver használatát. Az intelligens billentyűzet meggyorsítja a település- és utcanevek beírását. Újdonságnak számít, hogy a szoftver „megtanulja” a felhasználó szokásait: az aktuális pozíció, az időpont és a korábbi útvonalak alapján felkínálja a legvalószínűbb úticélok listáját.

    Továbbfejlesztett útvonaltervezés
    Az iGO amigo nemcsak a leggyorsabb, legrövidebb és gazdaságos útvonalat tudja megtervezni, hanem a legkönnyebben követhetőt is, melyben egyszerűek és nem túl gyakoriak a manőverek, és javarészt a főútvonalat kell követni. Az áttekintő funkcióval a lehetséges útvonalak közül már az indulás előtt kiválasztható a legszimpatikusabb. A Sávinformáció pedig abban segít, hogy a sofőr időben választhassa ki a legközelebbi manőverhez szükséges sávot.

    Gyorssegély
    Az iGO amigo „Hol vagyok?” funkciója vészhelyzetben nyújt segítséget a felhasználó számára: pontosan meghatározza az aktuális pozíciót, és segít megtalálni a legközelebbi segítséget: rendőrséget, mentőállomást, autómentőt stb.

    Extra tartalmak*
    Az iGO amigo számos, utazáskor hasznos tartalommal segíti a felhasználót. Az utazási segédletben mértékegység- és ruhaméret-átváló, nemzetközi hívószámok listája, és számológép is található. Emellett a felhasználók 3D-s épület-nevezetességekkel, vagy telepített útbiztonsági kamera-adatbázissal is kiegészíthetik szoftverüket.*

    Multimédia és szórakozás
    Az iGO amigo integrált alkalmazásai a navigáción túli szórakozást biztosítják. Aktiválható a fényképnézegető és többféle díjnyertes mobiljáték is, melyeket próbaverzióban ki is lehet próbálni.*

    Online szoftver- és térképfrissítés
    Az iGO amigo szoftver és térképei folyamatosan fejlődnek. Új internetes frissítő portálunkon, a naviextras.com-on egyszerűen letölthetők a kiválasztott frissítések és extra tartalmak.

    Vehimarkers
    Az iGO amigo-ban a felhasználó könnyen választhat különféle ikonokat a pozíciójelző helyett, így a nyíl lecserélhető különleges 3D szimbólumokra, például kerékpárra, autómodellre vagy gyalogosra is.

    *Előre telepített, vagy a naviextras.com-on megvásárolható, egyénileg aktiválható szolgáltatások.