MsUser#31
Már tegnap szivesen hozzászóltam volna az ACER valóban sokat fejlődöt és ezzel a legjobb Laptop forgalmazó lett, ezt nem reklámból írom. A gyakorlat megmutatja, sok gépet telepítek javítok fejlesztek a hibák nam az ACER-eknél jelenkeznek, ide sorolnám az inkompatibilis DRIVER-eket és az ASUS gagyi szervíz és letöltési támogatását, de említhetem még a TOSHIBA rosz konstrukciós kialakításait.
ACER-nek több évre visszamenően csak fejlesztés céljából kellett lecsavarozni az alját és könnyedén memóriát CPU-t Wi-Fi kártyát cserélni.
Jelenleg számomra nem túl kedves AMD-re alapúló ASPIRE7520 17" ról írok, "Angliából hozattam 100E forintért" de minden AMD CPU-t támogat és lehet fejleszteni könnyen hozzáférhető a 2 SATA-s HDD, és nem kell külön AHCI drivert integrálni, a BIOS alapból kezeli rendesen, de a 965 Chip készletre alapuló ASPIRE4315 14,1" simán elfogadta a T7300-as Duo2Core CPU-t és az alaplapi Intel GPU.-val 10 komoly 3D.-s játékból csak egyet nem támogat. Az asztali gépeket kiváltható laptopokat gyárt az ACER és a leg elfogadhatóbb áron.
-Ezt nem fotelból NET.-ről és a TV.ből tudom hanem több éves gyakorlatból.