• Flang3r
    Érdemes elolvasni ezt a cikket is, hogy mit gondolnak egyesek a Symbianról. A Gartner piackutató szerint jelenleg is a Symbian vezeti a mezőnyt (bár nem tudom, hogy ez világszintű, vagy csak Európai kutatás) és szerintük 2012-ben is vezetni fogja toronymagasan 37%-kal, majd -szerintük- 18%-ra jön fel a második helyre az Android...

Amúgy meg a telefonra az van írva hogy Nokia , a többire csak úgy rá van firkálva valami (kicsit se vagyok elfogult :)

Meglátjuk, mindenesetre én a Windows Mobile 7.0-ra leszek majd kíváncsi, mert ha legalább tudásban nem is , de a külalakban felvehetné a versenyt a többi MobileOS-sal, ha valóban megvalósítják rá az Aero felület telefonos változatát...

... és amit már eddig is hiányoltam minden mobil OS-ből a transzparens menüket, hiszen az átlátszóság segít az áttekinthetőségben , különösen az amúgy kisfelbontású kijelzőkön... programozástechnikai megvalósítása pedig nem egy nagy vasziszdasz, különösen nem a 15,16 és 18 bit színmélységű telefonokon nem...