• gothmog
    "Mond már el, hogy mi az isten bajod van a Windows 7-el?"
    Ugye te se gondoltad komolyan, hogy hottoldtól értelmes, érdemi választ fogsz kapni?Többször elmondta már, mi vele a baja, nem lennél okosabb tőle.
    Mondhatom helyette a saját válaszomat?
    -Az a fránya árcédula, meg a borítékolható WGA szigorítás. Meg az a tény, hogy ha biztonságban akarom tudni az adataimat (nem, nem a családi fotókról és az mp3-gyűjteményről beszélek, hanem pl. netbank-accountról, telefonszámokról, mailcímekről), akkor a gépidő jelentős hányadát oda kell adnom a vírusírtónak meg a third party tűzfalnak. Adott esetben némi pénzt is, mert ami ingyen van, az előbb-utóbb elkezd odahatni, hogy ugyan vegyem már meg a fizetőset.
    Szóval megvehetem, vehetek hozzá net-security csomagot, és dőlhetek hátra, hogy oké vagyok, vagy ellopom, és lopok hozzá védelmet is, közben meg nézegetek a hátam mögé, meg időről időre töröm az eredetiség-ellenőrzést.Amint az köztudomású, a szoftverhamisítás bűn.
    Vagy használok linuzot. Ingyé. Ja, hogy nem ott van a vezérlőpult, meg mérnem fut a Crysys? Hát, na bumm. Egy kis tanulás meg még senkinek sem ártott.