Marad elég dél-amerikai :P
Egyébként Prison Break-nek már vége, a Lost meg mint olyan, elég értelmetlen ahhoz, hogy még megfelelő (értsd szinte határtalan) ideig lehessen kavarni a guánót, szinten tartva az érdeklődést.
Egyébként én rosszul vagyok a sorozatoktól, annyi jó film lenne (akár mainstream, akár nem) amit lehetne adni (tudom, az drága és nem okoz "függést"). Van 1-2 kivétel, ami nem olyan izzadtságszagú és nem jut 10 percenként az ember eszébe, hogy futószalagon, prekoncepció nélkül gyártják.
A mini-sorozatok ettől mások, valószínűleg ettől sokkal nézhetőbbek is.
David Letterman meg Fábry tényleg szuperek, mindig megnézem őket ha tehetem. Érdekes, hogy a valóságshow dömping mellett még az átlagfogyasztók körében is ennyire sikeresek (talán mert tényleg tehetséges showman-ek). Bár a cikk nem ezt bizonyítja - ezek a talkshow-k szinte a vendégek személyétől függetlenül tudnak tartósan magas nézettséget produkálni, pont a showman-ek miatt (bár Fábry esetében én annyira nem erőltetném ezt a "Magyarország legnagyobb bránere" stílusú műsoridő kitöltőket (tudom hogy kell az interaktivitás, de ezek az elemek a műsor mélypontjai).
Szóval ezerszer inkább 1 jó talkshow, humoros showman-nel, mint 10 Helyszínelők vagy Győző.