• BlackRose
    Valamikor régen az teherautó "megölte" a teherszállitó ágazat jelentős szereplőit... a lovaskocsit és az ökörvonatot. :) Nem lehet a világot megállítani, ami tegnap normális volt sőt uralkodott az holnap nem is fog létezni... ez a fejlődés ezek a múltban élő tökösök meg megprobálhatják megállítani a világot és ebbe a folyamatba beledögleni vagy adaptálodhatnak a világhoz és tovább menni.

Van az a mondás, hogy ha az amcsi vasut cégek tudták volna, hogy nem az vasút-iparban (acél) működnek hanem a szállítás-iparban akkor ma ők lennének a légitársaságok :) nem pedig régen elfelejtett csődbe ment cégek.

Különben nekem semmi kifogásom a fizetésért... csak éppen az a baj, hogy a régi özleti model nem alkalmazható az új digitális világban... végül is én kapitalista elméletű ember vagyok, de a megfelelő üzleti modeleket még ki kell találni... ezek olyan idők amelyek egy ember életében a legjobb esetben is egyszer történnek, elképesztő lehetőségek de talán még nagyobb gödrök azoknak akik nem fogadják el a valóságot és nem lépnek a jövőhöz méltó lépéseket.