• Flang3r
    #117
    [b]Olvass visszább, amiket írtam .. az ethernet-delayingről és látni fogod, hogy miután SYSTEM-ként beloggoltak a gyanús/szúrópróbaszerűen kiválasztott/stb.. személyhez az ethernet-delaying protokollon keresztül, utána gyakorlatilag TELJhatalmat gyakorolhatnak a gép felett, a keyloggertől kezdve a hagyományos RDP aktivizálásán keresztül bármit meg tudnak csinálni, hangsúlyozom, csak a Windows Vista és utána következő OS-eken, ezért nyomják szinte aggresszív marketing-hadjárat közepette többek között ezen a fórumon is, hogy telepítse minél több palimadár.

    Őszinténszólva engem ez idáig még nem zavarna, mert a legtöbb emberhez hasonlóan nekem sincsenek titkolni-valóim, ami engem zavar, az az hogy
    a Windows 7 is erre az alavetően gusztustalan elgondolásra épül, és minden más a prioritásban mögötte kullog, a gép sebességétől kezdve, a felhasználói élményen keresztül a memóriahasználatig MINDEN.

    Ezért ilyen brutálnagyok ezeknek a Visztaszaroknak a gépigényei.

    Mégegyszer: senki nem kiváncsni PONT RÁD, itt a lehetőség, az irányvonal és annak megalapozása zajlik , hogy minél több emberből egy bizonyos gyanús személyt , bizonyos esetekben megfigyelHESSenek....

    Ennek lehetőségét igyekeznek megalapozni ezekben az időkben, mint Orwell 1984-jében, és nemm.... nem a Microsoft programozói, hanem a globálcionista kampósorrúak megbízására. Ez pedig nem összeesküvésELMÉLET, hanem összeesküvés a gyakorlatban.

    ENNYI.

    Szerintem mindenki maga fogja eldönteni, hogy az általam felsorakoztatott észérvek és bizonyítékok mennyire helytállóak és ennek tekintetében fogja majd feltelepíteni, vagy felNEMtelepíteni ezt az undormány Windos 7-et.