• B0nFire
    Az idén 3, azaz három film keltette fel az érdeklődésemet. Az egyik még februárban, a The Unborn, a másik a Batman kezdődik, a harmadik pedig a Terminator - Salvation.

Az előbbire rém kíváncsi voltam, mert nagy volt a hype körülötte, a trailer is ígéretesnek tűnt, mindazonáltal csalódottan konstatáltam, hogy a film abszolút az egy× nézhető kategóriába tartozik. Törölve.

A Batmant pedig azért töltöttem le, mert azért mégiscsak Batman, amiről elvár az ember egy bizonyos színvonalat.

Ebben viszont retteneteset csalódtam. Olyan szinten volt bűn rossz, hogy végig sem bírtam nézni. 1 óra szenvedés után már töröltem is.

A Terminator legújabb részétől nem vártam semmi jót, és ezért nem is csalódtam benne. Eleve fenntartással néztem, és szintén nem tetszett, de ezt legalább 1× végig tudtam nézni. Aztán kuka.

Most ezek után ezért fizetnem illett volna?

Múltkor hívott a tesóm, hogy menjek velük moziba, megnézni a Becstelen brigantikat. Mondtam, hogy ez mindössze azért keltette fel a figyelmemet, mert Tarantino-film, de úgy egyébként jól elvagyok a háborús filmek nélkül. Majd egyszer, ha nagyon unatkozni fogok, akkor talán lehúzom, és megnézem. De azért a moziig már nem megyek el, főleg nem kocsikázok be a megyeszékhelyre. (tudniillik ott van mozi)