• dilofekete
    Ha nem nézhetnék meg egy filmet vásárlás előtt, meg sem venném! Habár az igaz, hogy ez az IT fejlődése miatt következett be, mert nagyon nyomatják az online boltokat és fuvaroztatásukat, de régen nem így volt és a régi szokásokhoz híven, támadják meg az IT lehetőségeit, habár valahol igazuk van és korlátozzák is őket rosszabb esetben meg is szüntetik, ám az utóbbiban nincsen igazuk.
    A vásárlás meg sokkal célravezetőbb, ha személyesen vásároljuk meg a terméket, meg lehet fogni és több felelőséget vállal az eladó, ha tévesen tájékoztatta a vevőt. Na ezel meg egy webes bolt nem foglalkozik, mert csak annyit képesek mondani, hogy ők nem tudták, hogy a mobil rack-ben 2 venti helyett csak egy van benne, de mivel ki van alakítva a másodiknak a helye ezért, nem veszik vissza, hiába van csak félig kialakítva, mivel a panelra nem lehet rádugni a 2. ventit. Na nekem ez volt az első és utolsó online vásárlásom, mert erre a válaszra is még várok már vagy 2 éve
    Ugyan ez igaz a torrent előnyeire is, mert ha én a betmobilt feketének akarom látni, mert úgy emlékszek rá és piros lenne, nameg ferari, akkor meg sem venném, mert nem betmen.
    Visszatérve a torrentre, ha én mc ben eszek és fizetek akkor is kapok kaját és étteremben is csak drágábban, de ott van rá garancia, ha rossz a minősége, tehát, mégis kinek kell a rossz felbontású Bpixeles filmek? Senkinek, tehát rendkívülien olcsó áron adhatnának egy filmet(sms, netánn ingyen, max sávszélesség felhasználása nélkül), amit akárhányszor letölthetek a netről vagy lehúzzák az embert és kérnek x forintot havonta a filmezésért, de ezt a torrent szabájok meg szerintem kompenzálják, hogy mindenki előnyösebben használhassa az IT sebességét. Talán furán hangzik, de ez így korrekt, hogy nem erre megy el a sávszélesség. Na ezek után, miért is akaszkodnak rá a torrent oldalakra? Nem értem teljes egészében az én esetemben, mert nekem nincsen még hd tv-m se és nekem bőven elég a rossz minőségű film is, hogy egyszer megnézzem, mert ezek tényleg csak erre a célra jók, nem lehet őket egymás után 5x megnézni. Szinte lehetetlen, annyira Bpixelesek. Majd akkor általánosítsanak, ha már mindenkinek az othonában van minimum egy hd kijelző. Ma még sokan analog csatornán nézik a nagy akváriumban a hiradót. Elhiszem én, hogy sok helyen a nyugdíjasoknak is hd tv-je van, de azért én nem sok ilyet tudnék mutogatni szép hazánkban. Tehát, mire föl kontárkodnának, ha nem azért, hogy több pénzt szedjenek ki a weblapokból azáltal, hogy megakadájozzák az emberi jóindulatot. Ezzel csak vissza szorítják a fejlődést, amit úgy akarnak megtenni, hogy a gazdaság szintje megmaradjon. Semmi értelmét nem látom ennek a rossz politikának még mindig. Egy kalap x nem ér. Az hogy boldogabb és beszélgető emberekkel találkozok az sokkal értékesebb, mint az a x tőzsde meg bank. :D