who am I 7#1
Hát talán a betmenék kaptak a mozipénzből egy falatkát azért...dvdből akinek van pénze az ált megveszi.Jobblétű államokra jellemző.Azért azt ne akarják már, hogy havi 120 ezerből az ember tonnaszámra vegyen 4-5ezer forintos dvdket a napi megélhetés mellett...Mert ugye nem a MÁV projekt vezető "megérdemelt" 8 milliója az átlag.
Megoldás egyszerű : Film : csináljanak jó filmeket, amiért érdemes beülni a moziba (majd megvenni dvd-n is reális áron). Zene : csináljanak jó zenét, terjesszék ingyen, és kerüljön kicsit többe a koncert/fellépés és akkor akiket érint azok megkapják a pénzt.Persze vannak még programok is..Azzal nem tudok mit kezdeni...1000-2000$okat kérnek programokért...nem csoda hogy lehúzzák.
Játékok : Itt ugyanaz a szitu mint az első kettőnél.Csináljanak jókat, adják normális áron, és megveszik.Kész
Én az átlag felhasználó körüli nagy letöltésekben csak a kiváncsiságot látom.Mert nem hinném, h leszedi a filmet, és ronggyá nézi, ha nem tetszik neki..akkor meg kukába.Hapedig jó a film, akkor kiadja a mozira a pénzt..Többivel ugyanez.Legalábbis én így vagyok.Persze nyilván van olyan aki még ezt se teheti meg..nem biztos, hogy ő a bűnös 100%ban.