• gezumezu
    #18
    Csákó! Emlékezzetek, ugyan ez volt az XP-nél, de ezt hagyjuk mert ezt már mindenki leírta. Azt viszont nem értem, hogy miért ne lenne érdemes váltani, és most ne a marketinget nézzük! Nem jobb egy sokkal frissebb oprendszeren dolgozni, aminek sokkal jobb a támogatottsága?
    Nem akarok összehasonlításokba bocsátkozni, de mint minden másban is az életben mindenki lecseréli az elhasznált vackait. Minden területen.
    Akkor, miért maradnánk az XP-nél? A végére jó lett kiforrott ennyi engedjük el. Vagy aki ragaszkodik hozzá az használja ameddig van támogatottsága. De ne szóljuk le az újat azért mert nekünk jó a megszokott elhasznált akármi! Nem is értem. Különben is a legtöbben úgy is ingyen szerzik meg, úgy hogy egy szót se szólnék. Az MS eközben meg mekkora szellemi meg pénzbeni erőforrást öl bele, hogy "nekünk jobb legyen", nyilván a haszonról is szól!
    Az, hogy meg megfigyelik vele az embereket szerintem csak összeesküvés elmélet. Természetesen alap infókat minden oprendszer ad. Kit érdekel? Megy statisztikára ennyi.
    Sokkal több spyvare-t kap egy mezei user, és onna figyelik, mint amit az oprendszer elküld alapból.