• Throme
    #15
    Azt leírtam, hogy azért ügyes az ms mert az oktatásba már próbál betörni. Így a diák aki később elmegy dolgozni már úgy kerül ki, hogy ismeri a wint (oprendszer, office, ie). Minenki másnak ott a lehetőség!

    Nekem ebből a böngésző háborúból mindössze az opera módszere nem tetszik, ahogyan próbál népszerűbb lenni. Mint egy pióca. Az eu meg eldönti, hogy nekünk mi a jó és kapjuk a hülye kérdez-felelek játékot a windows-al. Hogy ki mit használ nekem egyébként teljesen mindegy. Végre haladnánk abba az irányba, hogy elindítom az installt és közbeavatkozás nélkül feltelepül az oprendszer a szükséges driver-ekkel együtt, amit automatikusan letölt.

    Nem akarom én (átlagember)leszolni a pingvint, csak azt látom, hogy a linux egyre inkább csicsásabb és ablakosodik. Ez csak a külsőség. Azt nem mondom, hogy rossz, sőt nagyon frankó, hogy ingyenes. De azt is látom, hogy hiába az ingyenesség meg a - hozzáértők szerint - fejlettebb okosabb programozás mégis a többség az ms termékét használja. Senki fejéhez nem tartanak pisztolyt!

    Látom nagyon linux fan vagy mivel az az álláspontod, hogy a win a hülyéknek készül. A butább embereknek. Mondjam azt, hogy ez is sértés?