• DunDiego
    Én nemtudom és nem is akarom tudni, melyik konzol a jobb, annyi biztos hogy villamosmérnök fejjel a következőt tudom mondani:
    PS3: Erős Cell CPU, átlagos GF7600-as GPU
    XBOX360: átlagos PowerPC CPU, erős Xenos GPU

Igaz, hogy a PS3 (5% körüli) halálozási arány kisebb, mint az XBOX360 (20-30%), de én már láttam halott PS3-akat is, amit természetesen nem lehetett feléleszteni, szemben az XBOX360 97%-os újraélesztési arányával (Ha nem ANA/HANA halott, akkor Újragolyózás, majd a BGA visszaforrasztása, kivéve ha valaki barbár előtte jól becsavarta törölközőbe, meg x-clamp fixxel szétb***ta a bordát, vagy megpattintotta a lapot).

A 360-as melegedés meg most az új jasper gépeknél megszünk, OK helyette jött a HANA, meg a RAM elhalás (a microfos most itt spórolta meg a bordát, illetve a hóvezetőt).
    Nekem XBOX360-ból egy arcadom van, amit akkor szereztem be, amikor microsoft először bevezette a falcon lapot (HANA, HDMI kivezetés), mely már lassan 2éves lesz, és még nem volt vele problémám, igaz én tettem rá egy vízblokkot, meg tettem rá egy overcoolt (...saját fejlesztés...). Valahogy így néz ki.

Mivel szervizes vagyok (NEM REKLÁM) rengeteg gépet láttam már...

A PS3 nagyon jó gép, csak sajnos a játéktámogatás mögötte valahogy nem sikerült olyan jól, mint anno a 2-es szériánál, PERSZE EZ A SONY hibája (keveset lobbiztak a játékfejlesztőkkel). Ezen a téren a Microfos győzött. Mondjuk én szerencsére mindkét gépen láttam az UT3-at (kifejezetten multi-core játék), és KIJELENTHETEM, hogy PS3-on sokkal szebb lett, mint 360-on. A WII egy másik téma, ott tényleg gagyi a graph, viszont az élmény felülmúlhatatlan.

Szerintem itt Mo.-n a 360-ast a backup játékok miatt veszik szivesebben, mint a PS3-at. Én sajnálom, hogy itt tartunk, hiszen a PS2-nek anno nagyon jó közönsége volt, mondhatnám kiszorította az xbox classic-ot, ami viszont a merevlemez és a komplett médiacenter miatt vált az egyik kedvencemmé.

Csak a saját véleményemet szertettem volna közölni. Köszönöm hogy végighallgattatok. Ezen beszélgetést órákig tudnám folytatni, hol az egyik, hol a másik gépre mondva pro és kontrát. Ajánlom, aki pénzügyileg megteheti szerezzen be minden gépből egyet, hiszen még mindig jobben jön ki szerintem, mint egy 130e ft-os videókártyából plusz hozzátartozó 100e ft-os egyéb cuccokból összerakott 1000W-ot zabáló szörnyeteg gépből... (bocsánat a PC-seknek ha eezel megbántottam őket, de szerintem ez a full grafika követelménye).

Még egyszer köszönöm, hogy rám szántátok az időtöket. És üdv mindenkinek.