• Szolnokboy1
    #23
    "Jajj, hagyjuk már a Lostot."

    még írtam is, hogy nem akarok más sorozatokkal példálózni, éppen emiatt. a Losttal szemben amúgy is elfogult vagyok.

    "Másfelől pedig épp Kripke mondta egy interjúban, hogy ő eleve öt évadra tervezett, meg is voltak a főbb vonalak. Ha végignéznéd úgy az első évadtól, hogy tudod miről szólt a negyedik, és szól az ötödik, nem írnál ilyen ordenáré baromságot, hogy az írók nem gondolkodnak előre."

    miért kell nekem interjúkat néznem ahhoz, hogy tudjam, hány évadra tervez? nem látszik a sorozaton a kontinuitás, az, hogy néha-néha visszacsatolnak korábbi évadokra/részekre, még nem jelent tudatos tervezést.

    "Az meg másik, hogy attól valami nem lesz gatyi, mert neked nem jön be! "

    nem azért gagyi, mert nem jön be, hanem a leírtak miatt. (a topikban többet is írtam, volt, hogy minden részt véleményeztem.)

    ceteran:
    "Ize..nem ertelek..ugy gondolod,hogy a reszek 1-1 napot olelnek fel? Azaz teszem azt s01-e01 az mondjuk hetfo,s01-e02 meg kedd? Nem jottel ra,hogy 2 resz kozt hetek,honapok telnek el? (mikor hogy....)"

    a sérüléses példát olyan részekre értettem, amik között egyértelműen csak napok telnek el. volt rá példa.

    winnie:

    "nekem például az 1. évadban még tetszett a sorozat, amikor démonokat vadásztak. utána ez az angyalosdi, átívelő szál sajnos hidegen hagy."

    nálam éppen fordítva. :)

    "a supernatural nem hiszem, hogy valamikor is hype-os lett volna."

    hát pedig az. nem tudom igazából, hogy nálad mit takar a "hype". szerintem, ahol (tömeg)hisztéria van, az hypeolt sorozat. de lehet, hogy te máshogy értelmezed. én csak a fórumok/fansiteok/youtube-videók alapján mondtam.

    "amúgy nem is szerencsés ezt a két sorozatot összehasonlítani, hiszen a VM valóban írói gyöngyszem volt, a supnatot pedig sosem a penge szkriptjei miatt szerették"

    itt nem hasonlítottam, csak felhoztam egy példát a "jósorozat-cancel" és "rosszsorozat-műsoron van" dologra. tény, hogy nem lehet a kettőt még csak egy lapon említeni sem. :)