• asysoft
    #49
    Android 1.5-től van lehetőség natív kódú részek használatára.

    "1 év múlva mikorra a többi platform megerősödik"
    Ha addigra megerősödik az Android, egyelőre sajnos alig van pár készülék, ami ezzel érkezne. S ha meg is erősödik: anno is röhögött mindenki az MS-en, mikor meg akart jelenni a konzolpiacon, míg ma már komoly tényező, s azért nullánál jobban áll a mobiloknál (vannak tapasztalt fejlesztők).

    Symbiant is rég óta fejlesztik, mégis az S60v5 készülékek (legalábbis ami a Nokiától került ki, bár tudtommal SE Satio sem remekel ilyen téren) kritikán aluli szoftverrel érkeztek a piacra.

    Csak, hogy tisztázzunk valamit: BT alatt a Bluetooth szabványt, s nem a Bittorrent technológiát értem. Nem igazán fogom fel, miért kell úgy kezelni, mintha mindenki a BT-korlát nélküli telefonjával küldözgetné a másiknak a zenéket, s egyéb jogvédett tartalmakat, én legtöbbször képeket szoktam forgalmazni. Ráadásul a warez-ellenesség magyarázatával egy gond van: e-mailhez csatolhatsz fájlokat, s fogadhatsz is - az nem zavarja a kiadókat?:)

    "Szerintem kb. annyira fontos dolog ez, mint az előlapi kamera :D"
    Különböző igényeink vannak. De azért lehülyézni bárkit (lásd még "seggsötét 'embert' " by FlyingV), mert egy készülék funkcionalitásánál többet vár el, hatalmas nagy baromság.