• Ulkesh
    #46
    "Nekem Iphone-om van, de olyan döglassú a szerencsétlen, minimális memóriával és gyenge procival, hogy néha 1-2 percet sakkozhatok, mire történik valami."

    Szerintem nem kellene nagyokat mondanod, ha le akarod húzni a készüléket, akkor mielőtt tulajnak kiadod magad előbb menj el egy T-Mobil pontba és nézz meg egyet :D
    Nem létezik olyan alkalmazás, vagy funkció ami akár az első generációs készülék esetén is percekig tartana, még a legrégebbi rendszerek esetén is 1-2 másodperc a leglassabb reakció is.

    "De amint tudok, nevezek be egy winmobile-osra, az teljesen biztos!"

    Ott valóban fogsz perceket várni, igaz legalább nézhetsz egy színes karikát forgolódni közben :D
    Főleg, hogy a legtöbb WinMo mobil gyengébb hardverrel van szerelve, mint az iPhone.
    Ami meg hasonló vassal készül, az sem olyan gyors, mert a szerencsétlen WinMo nincs felkészítve ilyen hardverek kezelésére, így vagy a gyártó (HTC, Samsung) fércel össze egy többé-kevésbé működő drivert (ami nem lesz kompatibilis a másik gyártó megoldásával), vagy egyszerűen nem is készít hozzá. Így a rá készült alkalmazások egyike sem fogja a hardveres tudást kihasználni. Ezért sincsenek iPhone szintű játékok WinMo-ra (meg azért, mert abban technikatörténeti kövületben egy alkalmazás maximálisan 32 MB-ot tud megcímezni, ami édeskevés ilyen felhasználás esetén).