Abysmal#35
"Az Apple kijelentette, hogy az iPhone jailbreak-elése illegális" A Pepsi kijelentette, hogy a Coca Cola fogyasztása illegális, ez kb ezzel egyenlő, nem az Apple dönti el, hogy mi illegális, és mi nem, vagy igen?
A fényképező tényleg gyenge képeket csinál, a BT nem sokat ér, Pendrivenak nem használható (nem mindenhol van wifi, hogy ily módon küldözgessük az adatot), és a GPS is elég gyenge benne (a többi mobilban nem tudom milyen erős van) ezek nagy hiányosságai az iPhonenak, de nincs tökéletes telefon.
Az "elavult hardver" érdekes, az iPhone 3GS-nek van az egyik legerősebb hardvere.
Az iPhone sokáig nem tudott MMSt küldeni, most őszintén, ezt használja valaki? Én még egyet sem küldtem soha. Az első iPhone csak az USA-ban volt hivatalosan elérhető, ahol akkor tulajdonképpen nem volt se 3G, se MMS akkor minek raktak volna bele?
Törés nélkül tényleg nem sokat ér az iPhone, de JailBreakelve alig van valami amit nem lehet vele megcsinálni. Az iPhoneok gyors merüléséért a push, volt a felelős, amit ki lehet kapcsolni, illetve az, hogy sokan visszarakták a backupot a régi beállításokkal, ami bekavart neki.
Szarrá fagyó iPhoneról, nem tudom hol hallottál, de még JB-elve sem fagy, ezen a téren nagyon el vagy tévedve, az OS erőssége a gyorsaság és a stabilitás, nem fagy egyáltalán. Max ha bevágod a fagyóba!
Biztos igazad van azzal kapcsolatban, hogy az iPhone hibája, hogy a iGonál szarul csinálták meg a programot, majd gyorsan kiadták így bugosan, hogy elmondhassák, hogy az övék az egyik első GPS progi iPhonera. A Navigon valahogy meg tudta rendesen csinálni a saját verziójukat.
Írtad, hogy az iPhoneon ha sok program van fent, akkor behal, ne nevettess már, ez is mekkora hülyeség, nem fagy az be, akármennyit is raksz rá fel.
A kedvencem az mikor az iPhonet fikázzák, és felsorolják, a BT-t, régen a copy-pastet, a kamerát, stb.-t, hogy mekkora szar, hogy nincs benne, erre az iPhone-os mondja, hogy nem kell az, akkor mindenki fikázza, hogy milyen hülye, hogy amíg nincs, addig mondja, hogy nem kell, aztán ha lesz, akkor meg veri rá a mellét, hogy van. Nem érzitek, hogy az összes többinél is ez van, nem csak az iPhonenál, pl. nem kell app store, nem kell MT, nem kell egyszerű kezelőfelület, nem kell használható érintőképernyő stb. aztán ha belekerül a frissítésbe, akkor ugyanígy verik a mellüket a Symbianosok, és a WinMo-sok is.
Na miután ezt mind leírtam, kitaláljátok, hogy miyen mobilom van?
SE K800i Szal nem mondhatjátok, hogy Apple fan vagyok.
Jelenleg amúgy épp egy új mobil vásárlását tervezem, az iPhoneban azért van pár megkötés, ami még elmenne, de nagyon drága sajnos, WinMo+Symbian játékok bénák, gyagyik, MT nincs, lassúak, a Symbi meg elég fos, az eddigi tapasztalataim alapján. Az Android jónak tűnik, de még kipróbálásig sem jutottam.