"Ja tényleg EDGE, az sokkal jobb, azt már majdnem az egytizedét tudja egy hsdpa-nak. És igen, mikor az iphone kijött ezzel az elavult szarral, más gyártóknál már évek óta volt hsdpa..."
Egyszerűbben is elismerhetted volna, hogy hülyeséget irtál amikor azt állitottad hogy az újon kivül mindegyik csak gprst tud.
"nem tudom melyikről, az N82 pl olyan képeket csinál mint egy átlag kompakt gép... "
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
"A különbség annyi, hogy pl egy balesetben egy normális telefonnal készitett képről"
Nana azért a 2 vagy 3mpixel nem olyan kevés, hogy ilyen gondod lenne vele. Ne égesd magad légyszives.
"Nekem nem tűnt gyorsabbnak semmiben sem egy iphone."
Mert még nem nézted
"Ellenben jót röhögtem, hogy a csoda oprendszerével és processzorával képtelen a multitaskra 2009-ben"
Megint a marketing bullshit, a legtöbb ember képtelen megindokolni minek neki multitask egy telefonba, de a marketinget benyalja a legtöbb ember. Figyelem, természetesen iphoneon is lehet zenét hallgatni, internetezni, msnezni egyszerre ehhez nem kell multitask.
"Megáll a navigáció, ha bejön egy hivás és kilép a programból, meg hasonlók. Szánalmas."
Backgounder
"A lemerülő, szarrá fagyó iphone-ok esetében nem hardver hiba van, hanem a nagyon fejlett osx frissités vágja hanyatt a telefont. (amit az is alátámaszt, hogy a korábbi elbénázott frissitések után a legtöbb telefont meg lehetett menteni egy újabb frissitéssel)"
Elhiszem csak nem az összeset vágja hanyatt, hanem tizmillió telefonból 100-at ezret.
"Az igo az tiszta bug jelenleg iphoneon"
"Ezt nem tudtam. Ezek szerint a mai napig nincs használható navigáció iphone-ra. Bravó."
Ettől függetlenül használható, miért ne lenne az? Olyan bugok vannak, hogy néha nem indul el csak másodikra, meg lassan töltödik pl. Ezek lesznek javitva.
Egyébként meg TomTom, Navigon is meg számomra ismeretlenek is elérhetők. Bravó
"El vagy tévedve, ezügyben is: Az Apple kijelentette, hogy az iPhone jailbreak-elése illegális"
Megint amerika.
"És a lejebb már linkelt magyar iphone behivásokat se a szolgáltató lock miatt tették meg (emiatt pár tizezer nem iphone-t is behivhatnának, de nem teszik)"
Jah erre az előbb elfelejtettem válaszolni. Természetesen kacsa az egész. Igazából:
"A T-mobile-nak van egy listája amin körülbelül 150-200 előfizető van, akik iphonenal rendelkeznek. A T-mobile képes lekérdezni, hogy iphone -e vagy nem. Nos ezeknek az ügyfeleknek nem, vagy csak nagyon kicsi mobile internet előfizetésük van. A probléma ott kezdődik, hogy ezek az ügyfelek valamilyen oknál fogva nagyobb forgalmat generáltak és emiatt a t-mobile szeretné “megvizsgálni” a telefont, mert rendellenesen forgalmaz. Tehát szó sincs róla, hogy itt a jailbreak vagy a magyarítást szeretnék megállítani, vagy elfojtani."
"Én meg több esetben készitettem a telefonommal baleset helyszinről olyan videót, amit aztán a rendőrségen felhasználtak..."
Én szerencsés vagyok még soha nem kellett baleseti helyszinről videot vagy képet vagy bármit késziteni, de elég peches lehetsz ha ezt már többször alkalmaznod kellett. By the way: a rendőrnél nem volt semmiféle rögzitő eszköz?
"mesélj, mik azok!"
Néhány dolog ami más telefonokba engem idegesit.
1, Lassú, szarul működö oprendszer, néhány progi felrakása után képes teljesen összehányni magát (winmo pl)
2, A legtöbb telefonba holt gagyi az email rész, valami átláthatatlan bizbasz
3, A legtöbb telefon nem tudja egy lapon megjeleniteni az összes küldött-fogadott SMS beszélgetést az illetővel
4, Az érintőképernyős telefonok egy része (samsungot próbáltam) vérgagyi érintőképernyővel rendelkezik, nem is érinteni kell hanem izomból nyomni nyomogatni.
4, A legtöbb telefonnak nincs egy normális appstore-a ahol megtalálná az ember azokat amire szüksége van.
5, Az mp3 lejátszó része a legtöbbnek egy vicc
6, nincs megfelelő számú és minőségű elérhető program rá, iphonera szinte bármi van ami eszembe jut.
Létezik olyan telefon iphoneon kivül is ami tudja ezeket, de az ugyanennyibe vagy még többe kerül.