Kheller#24
"A legelső megjelent iphone EDGE-el jött ki"
Ja tényleg EDGE, az sokkal jobb, azt már majdnem az egytizedét tudja egy hsdpa-nak. És igen, mikor az iphone kijött ezzel az elavult szarral, más gyártóknál már évek óta volt hsdpa...
"itt sgn volt nemrég teszt valami brutál megapixel fényképezős telóról"
nem tudom melyikről, az N82 pl olyan képeket csinál mint egy átlag kompakt gép... A különbség annyi, hogy pl egy balesetben egy normális telefonnal készitett képről (de akár videóról!) felismerhető az elkövető, az iphone-os bélyegméretű borzalomról meg nem. Nem arra, hogy idióta művészi képeket csináljál, a telefon azért jó, ha tud normális képeket és videót csinálni, mert ezer olyan helyzet van amikor csak előkapod a telefont és megörökited a dolgot, akár kép akár videó. Persze ehhez az kell, hogy ne sokévvel ezelőtti szar tecnika legyen a telefonban.
"Az átlag usert az érdekli, ha rákattint valamire, akkor az a program rögtön induljon el. "
Nekem nem tűnt gyorsabbnak semmiben sem egy iphone. Ellenben jót röhögtem, hogy a csoda oprendszerével és processzorával képtelen a multitaskra 2009-ben. Megáll a navigáció, ha bejön egy hivás és kilép a programból, meg hasonlók. Szánalmas.
"Biztos van ilyen mint ahogy minden márkából van hibás telefon"
A lemerülő, szarrá fagyó iphone-ok esetében nem hardver hiba van, hanem a nagyon fejlett osx frissités vágja hanyatt a telefont. (amit az is alátámaszt, hogy a korábbi elbénázott frissitések után a legtöbb telefont meg lehetett menteni egy újabb frissitéssel)
"Az igo az tiszta bug jelenleg iphoneon"
Ezt nem tudtam. Ezek szerint a mai napig nincs használható navigáció iphone-ra. Bravó.
"Nekem előfizetéses telefonom van jailbreakelve. Amiről te beszélsz az a szolgáltató lock feltörése"
És a lejebb már linkelt magyar iphone behivásokat se a szolgáltató lock miatt tették meg (emiatt pár tizezer nem iphone-t is behivhatnának, de nem teszik)
"Na ebbe nem tudok beleszólni soha az életben meg sem fordult a fejembe, hogy videot vegyek fel telefonnal."
Én meg több esetben készitettem a telefonommal baleset helyszinről olyan videót, amit aztán a rendőrségen felhasználtak...
"meg olyanokkal amik más telefonon sehogy vagy szarul müködnek."