• Kheller
    "Melyik iphone gprs?"

Az utolsó szérián kivül az összes? Amikor már évek óta hsdpa telefonokkal rohangáltak emberek, akkor hozta ki az apple az iphone-t gprs-el, mint korszakalkotó telefont, olyan gagyi kamerával amilyet mások szégyelltek volna, videót nem tudott felvenni, mms-t nem tudott küldeni stb-stb.

"Hardverre bazeg ne a fényképezőt nézd, azt néz meg milyen proci van benne"

Ja, a fényképező az nem hardver. A proci az átlag usert hol érdekli, hogy hány mhz-es? Per pillanat mondjuk ez a csoda processzor azt jelenti a usereknek, hogy harmincnéhány fok felett nem használhatja a telefont, melegszik mint a szar, utolsó firmware után emberek ezreinek merül le néhány óra alatt az egész kóceráj. Csodás.

"Mennyi idő alatt indul el egy alkalmazás pont ez miatt."

Miért mennyi idő? Nekem winmobile-on gyorsabbban elindul a full igo, mint iphone-on a butitott amigo...

"Pöttyet fontosabb dolgok mint hogy hánymegapixel parasztvakitás fényképezőt raktak bele"

Összehasonlitsunk pár iphone-os képet, mondjuk egy több éves N82, 5 megás, xenonvakus, autofokuszos "parasztvakitós" képeivel? Ha akarsz égni, akkor rajta... :))

Aztán megnézhetünk egy videót is, utóbbi 640x480x30 fps-en vesz fel, elég komoly különbség van az iphone bélyegméretű képeihez képest.

" Hogy melyik országban kit vádolnak meg ezért terrorizmussal az szerintem kurvára mindenkit hidegen hagy magyarországon"

Nem tudom, nekem úgy rémlik, eléggé be volt fosva párszáz ember amikor a t-mobile bekérette a feltört telefonokat nem is olyan rég, itt magyarországon.

"ÉS ha találsz egy szoftvert amit haver irt, az ipa formátum ráklikkelsz és azt mondod telefonra update"

Nocsak, akkor dobjál már fel rá egy full igo-t mondjuk, egy ilyen ipa formátumból.

"A szoftverfrissitések sebességén lehet vitatkozni, de ezt legalább frissitik"

na igen, párezer iphone-t meg kinyir az update, de nem gond. Ellenben olyan csodás dolgokkal frissül évek alatt, ami más telefonokból évekkel korábban, alapból működik.