winnie#32
"A sztori maga igenytelen, mert CSAK az oncelu kinzasra hajt, semmi mas nincs benne."
láttad a 4. részt? vagy az ötödiket?
persze ki mit lát benne. neked a kínzás jön le csak. engem speciel sosem az érdekelt. a csapdák ötletesek, játéknak jók, gonoszak, de semmi több. a fűrészekben sokkal érdekesebb a rejtély. a kirakózás, ahogy összeérnek a szálak, ahogy a rendőröket tévútra csalják, ergó a poénok, az állkoppantós meglepetések. (persze nyilván sokak a kínzásra élveznek, de én már csak ilyen old school, papíralapú krimiken felnőtt idióta vagyok. nem érdemes általánosítani, biztos más is van, aki a suspense miatt nézi, hiszen a végén, amikor jönnek a flashbackek, lehull a lepel a trükkről.
"Kb A sikollyal van 1 szinten, ahol a csaj mindig felfele fut az epuletben menekules gyanant.. pedig siman atsetlhatna a szomszedhoz."
egyszer van felfele futás a sikolyban, a háznak nem igazán van szomszédja, de ettől még ki akart menni a lány, csak a gyilkos ott volt az ajtóba, na puff, merre lehet menni. (persze, ha nem esett le, hogy miért menekül fölfele, akkor nincs mit tenni, hiszen épp előtte pár jelenettel panaszkodott, hogy gagyik a horrorfilmek, mert mindegyikben egy nagymellű szőke van, aki felfele menekül, ahelyett, hogy...)
"A film vegen meg kiderul, h 1 torekeny tinedzserrel nem tudott megbirkozni sok nagy darab emberke.. (ha jol emlexem)"
rosszul emlékszel. nem hagyott
"Biztos en vok, naiv, h vmi pici kis erteket varok 1 allitolagos muveszettol.."
nem vagy naiv, csak félreérted a dolgot. attól, hogy a festlszet művészet, ne várd azt, hogy ha festek valamit neked, abban értékre lelsz. vannak festők, akik értéket festenek neked. mások nek. vannak filmek, amik értéket is adnak, de a legtöbb szórakoztatni, nevettetni, ijeszteni, szájtáttatni akar. (amúgy meg, ha érték kell, ne sikolyookat meg fűrészeket nézz. ott a könyvtár. sok értékkel. értékért filmet nézni lustaság.)