Pánikbetegség
  • Balumann
    #334
    "Én tapasztalok dolgokat testileg és nem az agyamban jönnek azok létre, mert érzem és nem az agyban csak, hanem máshol is."

    Ez nagyon rossz érv :D Minden amit érzel, az agyba jut (a megfelelő kortexbe, idegpályákon), ott kerül feldolgozásra, és ha tanulsz agykontrollt, akkor meg is tanulhatod, hogy nagyon is elő lehet hittel, agykontroll segítségével tudatosan állítani szinte minden fajta érzést.

    Lélekvándorlásban már nem tudnék hinni, nem is látom értelmét.

    És akkor részben visszatérve a témához, amiért elkezdtem írni is;
    "persze annak, aki nem pánikol a sok embertől zárt térben"

    Saját tapasztalat, hogy minden ilyesmit le tud győzni az ember 100% -osan is, ha nem elkönyveli, hogy hú, az én lelkem sajnos fél a többi ember lelkétől, ezért én ott nagyon fogok pánikolni, jajj nee :-s ... Harcolni kell az ilyen ellen, leszarni, márpedig nem fogok félni és nem kell nekem sem semmi zöld szar, hogy ne haljak bele az idegességbe.

    Nem feltétlenül szeretnélek meggyőzni, de egy jódarabig én is hittem ilyesmiben (bár ennyire azért nem :| ), reiki gyógyító tanfolyamra is el szerettem volna menni egy időben, de aztán "megvilágosodtam". Szerintem jobb nem hinni ilyesmiben, és tudományos szempontból tisztába lenni azzal, hogy mi az ami lehetséges, és mi az, ami már csak hit. Nem lesz rosszabb semmi.