Pánikbetegség
  • Balumann
    #330
    Az a baj, hogyha elkezdesz foglalkozni egy kicsit az agykontrollal, és még pszichológiával is, akkor idővel egyértelművé válik (nem csak hitté), hogy minden amit megtapasztalsz, csakis az agyban jönnek létre. Számos hülyeség létezik, ami az emberi agy ilyen tulajdonságait játsza ki, és az emberek egyszerűen elhiszik, hogy működik, mert "tapasztalják", az emberi agy sajnos szinte mindent el tud képzelni amit szeretne az ember. De ezek sajnos nem léteznek. Rengetegen próbálták már megtalálni tudományosan ezeknek a létezését, mégha magát az energiát nem is lehet érzékelni, akkor legalább valami változást érzékelni a szervezetben, ami másképpen nem magyarázható, az eredmények persze teljesen negatívok. Ezekre nyilván az a magyarázat, hogy valójában ezek fizetett ügynökök, akik csak az emberek agymosását segítik elő.

    Az agykontroll az egyetlen, ami hókuszpókuszok nélkül, arra tanít meg amire valóban képes az agy, a lehető leghatékonyabban, de ugyanakkor nem hiteti el az emberekkel azt, hogy az halhatatlanná tesz, illyetve hogy például minden esetben mentesít a gonosz gyógyszerek elől, ha valóban történik valami.

    Én is hiszek abban, hogy megfelelő életmóddal számos betegség (többek között a legtöbb áldozatot szedő sztrók, infarktus) megelőzhető, és ki is lehet gyógyulni belőle. De ehhez még agykontroll sem kell, csak odafigyelni a rendszeres testmozgásra (ha ezt nem teszi valaki, a szervezete leépíti az izmokat és a szükséges funkciókat, mert sok energiát fogyasztanak, illetve felborul a "háztartás"), pozitív gondolkodásmódra (nem stresszelni, hinni az egészséges életmódban). Meditáció jó dolog, egy ideig én is csináltam, bár mostanában sport mellett én nem érzem szükségességét, mert nagyon jól érzem magam így is.