• BlackRose
    #5
    Csak arra nem adtak választ, hogy mit kezd majd el Litvánia, Lettország, valamint Románia és Bulgária ezzel a nagy lehetőségekkel a maga kis primitív gazdaságával és piacával. Mert, hogy pl. Japán, Dél-Korea, Németország, Svájc vagy az USA előrehaladott tudás alapú gazdasága esetleg gátolva lehet a gyengébb Intenet infrastruktúrával addig az említett országok ahol még az ipari társadalom sincs kifejlődve az információ társadaloról meg ne is beszéljünk gondolom fontosabb helyekre is elkölthették volna azt a pénzt és nem pedig egy kihasználhatatlan infrastruktúrára amelyet képtelenek produktívan használni.

    Különben az igazi kérdés, hogy ki lesz képes időben ellátni a jövő követeléseit... röviden nem az a fontos, hogy hány órával az indulás előtt érek ki az állomásra, (és aztán ott várok mint a hülye) hanem az, hogy mikor jön a vonat ott leszek e? (és az a legjobb ha 1 percel előbb értem oda, akkor nem veszítettem sokat)

    Szóval mégegy értelmetlen felmérés amely nemlétező problémára nyújt "megoldást". És még egy kérdés, jelenleg pl. Japán vagy Dél-Kórea mennyire előnyös pl. az USA-hoz képest az információs társadalom területén azért mert nekik előrébb haladott az infrastruktúrájuk? Semmi, sőt még mindég úgy látom, hogy a web 2.0-ás alkalmazások az USA-ban születnek és ott is lendulnek fel, a Skype-on kívül (ami ugye Európaban született) nem tudok egy dolgot sem ami nem az USA-ból jött, pedig aztán rohadt sok dolgot tudok a neten. Jött valami Romániából, Bulgáriából (Internet specifikus dolgok)? NO WAY.