• BlackRose
    Játékos nem vagyok (bár nem nagy), és szerintem (vagyis nekem) többet ér a GPU számítási képessége (ezért van nVidiám - CUDA), de nem vagyok nVidia bolond és ami azt illeti az AMD/ATI ellen sincs semmi kifogásom... mondjuk úgy, hogy mindenki azt használ ami az adott pillanatban az adott feladatra alkalmasabb, de egy valamit azért érdemes lenne elolvasni mielőtt valami komolyabb "háborúba" indul az ember...

http://www.tgdaily.com/content/view/36410/118/

...azt hiszem ez egyértelműen azt mutatja, hogy ebben a pillanatban az nVidia az aki jobb lépést tett, ő az aki megalkotta a Purple Cow-t (Seth Godin), ő az aki megalkotott egy olyan terméket amelyre felfigyel az igazán igényes piac, ha tetszik ha nem ez a termék az amit Seth Godin FIGYELEMRE MÉLTÓNAK nevez vagy inkább RENDKIVÜLINEK... ez az a termék amely majd lépésről lépésre piacot hasít magának és lehet, hogy grafikai teljesítményben még az ATI alatt marad (persze ez sem biztos), de ez nem egy olyan kártya ami csak egy kicsit gyorsabb mint az előd (az ATI viszont igen), ez az a termék amely olyan utakat nyit amelyeken eddig nem jártunk, szóval ez egy győztes termék lesz... mondom még akkor is ha gamer teljesítményben az ATI mögött lenne. És nem holnap kell ezt a kártyát nézni sőt nem is 2010-ben azok az alkalmazások amelyek majd ez miatt jönnek nem nagyon fognak látszani 2-3 évig és valószínűleg majd a "Fermi 2"-vel ütnek nagyot, de ez az a termék amely ezt az ösvényt kezdi taposni és remélem a jövőben az nVidia az AMD/ATI az Intel és ha lehet még valaki más is ebből az ösvényből igazi szélet útat fog csinálni. A jövő szépen néz ki :) az a fontos, az apróságok meg egyáltalán nem kell zavarjanak senkit.