• Komolytalan
    A véleményem erről az egész szerzői jogos izéről az, hogy azt kell árulni, amire igény van. Ha a CD-t letölti mindenki, akkor ne gyártsanak CD-t. Majd a rádiók ha nem lesz mit nyomni akkor fizetnek érte, hogy XY előadó készítsen CDt. Adnak hozzá stúdiót, stb. Ha pénzt akar az elődadó szerezni tartson koncertet. Azt úgyse lehet letölteni. Milyen dolog már az, hogy egy életképtelen "szakma" (lemezkiadó) jóformán állami védelemben részesül? A drótos tótok is kihaltak, haljanak ki a lemezkiadók is. Menjenek el a tescoba árufeltöltőnek, ha máshoz nem értenek.

Én ha mondjuk almát akarok termelni, akkor az nem annyiból áll, hogy veszek egy területet, és elültetek 500 almacsemetét. Ügyelnem kell arra is, hogy a termést ne lopják el. Erre sok mód van, pl nagy tömegben termelek, és amit ellopnak az nem számít, mert 1ezrelék alatt van, vagy bekerítem, bekamerázom, fogadok csőszt, stb. De ha ültetek 1db almafát a egy forgalmas út mellé, ahol 20km-es körzetben nincs másik almafa, akkor nem kell azon csodálkoznom, hogy nem marad rajta termés. Ilyen esetben ha kihívom a rendőrt akkor az nem a tolvaj-terrorista-trapista 12 éves pistikét fogja lecseszni, hogy miért lopott 1 db almát, hanem engem, hogy hogy lehetek olyan ökör, hogy ilyen helyre, ennyire keveset, ilyen szinten védelem nélkül ültettem.