• hdo
    "Zárt fejhallgató viszont teljesen más tészta, na az arra való, hogy kiszűrje a külső zajforrásokat - viszont azt halottam, hogy vihargyorsan beleizzad az ember füle, pedig nagyon filózok egy zárt fejes beújításán."

Pont emiatt továbbra is azt mondom hogy gumis fülhallgató. Nekem évek óta van, egyáltalán nem izzad a fülem tőle, nem nyomja a fülemet, nem hallatszik ki a zene, egyrészt azért, mert kellemes közepes hangerőn hallgatom, ha meg már tényleg eldurvul a környezeti zaj, akkor meg feljebb tekerem, de hát ugye akkor még mindig nem hallja más hogy én mit hallgatok, mert elnyomja a környezet zaja, ami miatt feljebb toltam.

Hangminőség egyáltalán nem akadály, media marktban ki vannak rakva hallgatható fejesek, és a tizenegynéhány ezer forintos AKG fülhallgatóm rommá veri az összeset hangzásban, még a huszonezres sennheisereket is. - ez viszont lehet hogy azért van mert szar minőségű lejátszóra vannak kötve media marktban a fülesek, az mp3 lejátszóm meg EQs, szóval aránytalan az összehasonlítási alap; nameg zenei stílustól is függ hogy az ember milyen hangzást vall jobbnak, nyilván ahol fontos a térhangzás, oda fejhallgató dukál. Mélyhangban a fülhallgató veretlen!