LizzyKathy#36
Rufus tudom hogy a gugli 1rebővülő szolgáltatásai miatt van net :).Ami jelenséget írtál,azt nem annyira régi netezőként én is tapasztaltam!Dettó ugyanazt,sőt nálam 2 gugliupdate.exe ment sztereóban.De e cikk óta frissítettem a toolbart - online hiszen csak úgy lehet - és láss csodát nem települt fel az g.earth és semmilyen gugliupdate nem megy nálam :D.Hozzáteszem megtanultam hogy gyakran telepítsem a win-t és emiatt van a különbség,hogy vmi progi nálam "megtörte" a wga-t és gondolom spywares lettem.Tán nálad is ez a gond és ezért látható számodra is a nyilvánvaló fishingelése a guglinak.De ha kellően karbantartott a géped,mint látom és tapasztalom,akkor nem történik ez.
Hozzáteszem hogy annyira felesleges ezeken vitáznunk hogy megfigyelések zajlanak-e v.sem.Mindannyian tudjuk hogy így van!Viszont ne vegyük el a másik ember kedvét ilyen cuccok alkalmazásától,mert
1.gyorsabbá teszi a netes életünket
2.windóz van a gépünkön!!!!
Az eleve 2irányú forgalomra van kitalálva.Ha már használod lőttek az individuális jogaidnak,magánszférádnak.Brúder figyel minket :D.Pontosabban az agyonterhelt személyzete,akik nem gondolom hogy olyan dolgokra kapacitálnának,amit leírtál.Nem életszerű.A net= non-stop woodstock.A kérdés max.olyan finomságok lehetnek,hogy hány országban lesz discography-ánk.Vajon hozzáférhetnek-e távol-keleti tit.szolg.-ok(vagy akármelyik)a gugli adatbázisához?De tudod mit még ez sem a legfontosabb.Az a lényeg hogy a bajnaik laptopján mi megy.Ő a win.presidentalt nyomja(ha van),vagy ezeket a könnyen "átverhető" softokat?Az ő privátszférájuknak a megőrzése a stratégiailag fontos mindnyájunk számára.Ha őket 24 órában figyelik win-el,gugli cuccokkal stb.,akkor semmi esélye nincs annak,hogy latba vethesse a jogosítványait.Szóval nem vagyunk ennyire fontosak.Tartsd tisztán a gépedet,no spy-ok és nem lesz nagy gondod a toolbarral.Aki meg fél attól hogy gyűjtik az adatait(mind idesorolhatóak vagyunk)az tartsa távol magát a médiáktól.Itt nem lesz semmi sem privát,sosem volt az és így marad.A megfigyelés annyira no.1 issue,hogy elnézik majd 1 milliárd netezőnek,hogy napi szinten milliónyi euroval rövidítjük meg őket.Ha meg már mind a 7 milliárdan itt leszünk és pici chipekre ráfér 60 évnyi minden klikkelésünk,akkor már rég nem fogunk erről társalogni,éppúgy,ahogy a tv-hálózatról sem beszélünk ilyen kontaktusban,pedig én úgy olvastam hogy ott is dettó ez megy :D.1irányú úton haladunk,a windóz meg 1eduralkodik.Az a toolbar már baromira nem oszt vagy szoroz.Szerintem