LizzyKathy#26
Én pont azok közé a lenézett lámákhoz vagyok sorolható,aki használja évek óta a gugli jó pár alkalmazását.A mail szolgáltatásuknak nem ismerem konkurensét és bizony az eszköztárat is évek óta felrakom.Imádom a bookmark részét.Emiatt nem kell a firefoxét használnom,így gyorsabban betölt indításkor,aztán bejelentkezek a dzsíbe és ott van akár több 1000 link is.A toolbar többi finomságát nem is említettem(1.űrlap automatikus kitöltése,2.fordítás iziben magyarra,3.újságcikk keresése,4.a már meglátogatott oldalon keresés,5.a páratlanul intelligens picasa webalbumunk megtekintése(1gb tárhely),6.page rank funkciók,7.spéci keresés a gugli "tudós"-ával,7.csak beírom az keresőjébe a kívánt szót és rákereshetek az aktuális oldalon....szóval lássuk be...brother cucca verhetetlen.Párja nincsen sehol a neten.Az igaz hogy amint gmailt accountot szerzünk rögtön beindul a discográfiánk,amit valóban évek múltával sem törölnek és minden guglis keresésünk megmarad,de ahogy itt már más is említette többségünk(én tutira az vagyok)nem olyan fontos hogy ennyire berezeljen ettől.Ha mégis,akkor jobb,ha lemondja a netét,mert az az 1tlen +oldás ez ellen,lévén minden cég megteszi azt,amit a gugli,csak nekik irdatlan erőforrásuk van mindehhez.Nekem tetszik az új szolgáltatásuk is,bár sejtem hogy ez is 1 újabb kopiszög a demokráciának.A lényeg,hogy mind 1 kutya.Ha az ellenkezőjéről akarna vki +győzni,ne tegye! ;)