• seriousrainbow
    Hali all,
    Egy megjegyzésem lenne az összes holokauszt-tagadóval kapcsolatban:
    Ítélet jeruzsálemben <- ezt a könyvet olvassátok el, Adolf Eichmann peréről szól, aki kitalálta a gázkamrás megsemmisítést.

Amelyik síkgyökér meg a Mein kampfot ajánlotta olvasni az se 100as: Egy őrült beteg ember szerzeménye. Képbe se vagy vele, mennyire nem volt már ember. 45'ben, mikor már rohadtul vége volt a háborúnak, és nem volt már német férfi, aki harcolt volna, ez a hülye teljesen hitt a győzelemben, és minden gyereket/öreget beküldött 1 szál puskával/panzersofhausttal egy orosz osztag elé.

Nem tudom mit pattogtok arról, hogy a holokauszt meg se történt. 6 millió ember egyszerűen eltűnt. Nincsenek sehol. Nekem sajnos (nem vagyok rá büszke!!), sok csendőr ősöm volt, sokan kaptak kiutalt lakást, amit a gettúba zárt zsidóktól elvettek, és tisztában voltak vele, hogy eichmann egy 120 fős SS alakulatot küldött a több százezres magyaroroszági zsidóság kipusztítására (endlösung - végleges megoldás a zsidóság kiírtására -- Hitler rakatszor említette), a többit (sajnos) a csendőrök végezték el.

Végszó: Spielberg (ő is zsidó, legjobb rendező) készített egy jó filmet, ami feldogozza ezt a témát remekül, túlélők beszámolásával (ezt ne hurrogd le, nekem egyik csendőr rokonom, míg élt, elmondta, hogy képbe voltak azzal, hogy a vonattranszportok a halálba küldik az összes "nemkívánatos" embert), Schindler listája címmel. A zongorista még, ami a holokausztot igaz történetre alapozva majdnem 100% korrekten elmeséli.

Ítélet jeruzsálemben: ez a könyv abszolút bizonyíték a holokauszt megtörténtére, akinek meg van pofája tagadni, az egyszerűen nincs magánál. Kérdezze körbe a 70-80 év feletti ismerőseit (ha van), érdekes válaszokat fogsz kapni azokról az időkről.

na tessék, leírtam, lehet kövezni.