• Dante73
    " Ideiglenesen félreállítottak kb. 2 millió zsidót,..."
    Egy ország gazdasági helyzetéért, általában pár 10 ember, legrosszabb esetben pár száz ember felelős. Ennek ellenére 2 millió embert állítottak félre; BETEGET, buzit, cigányt, zsidót, magyart... pusztán azért, mert az volt, aki, annak SZÜLETETT ami. Nem azért, mert elkövetett valamit.
    Bűnös volt, mert annak született, aminek. Innen, én nem tudom kiemelni a rasszizmust, mint indokot.

Gazdasági, technikai fejlődés;
    Ennek a 2 millió embernek a vagyonát elkobozták, (Cristal-nacht, mond valamit?) majd ebből a pénzből, minden germánt foglalkoztattak, a hadiiparban. Már bocs, de így nem nehéz a gazdasági problémákat megoldani....
    Ugyanakkor, az amcsik is jól jöttek ki a dologból, pedig Ők nem kiirtották, bezárták, hanem inkább befogadták a zsidókat.

"Nem mondom, hogy JÓ volt amit tettek, csak azt, hogy felül kéne vizsgálni a történelmet, akik túlélték ne beszéljenek szappankészítésről meg gázkamrákról - és főleg ne éljenek meg ebből a kártérítésekből..."
    Mint feljebb írtam, a faji törvények szerint, a zsidőknak nem lehetett vagyonuk; elkobozták! Te pedig csak a kártérítést veszed észre, azt nem, hogy azt kapja vissza, amit ELVETTEK a családjától!
    A kártérítési összegről pedig annyit; A nagyapám (Nem zsidó!) 2 évig volt szovjet hadifogságban, mint levente. Majd 2 év után, kiengedték a kapun. (Nem hazaküldték, kiengedték) nem tudott mit csinálni, 'hazasétált' (Ezt a séta dolgot magam is kétkedéssel fogadom)
    72' ben elhagyta az országot, majd 91-ben, mikor a kárpótlásra került sor, hazajött. (Addig én nem is láttam) Nos a kártérítés összege, a 2 év hadifogságért, névértéken sem volt annyi, mint haza a turista osztályú repülőjegy, neki, és nagyanyámnak. És mivel mind tudjuk, mennyit ért a kárpótlási jegy, valós értéken szánalmas összeg volt. Erre vagytok irigyek, ez "fáj" nektek; Visszakapják, amit elvettek tőlük, amiért generációk dolgoztak előtte, és kapnak mellé egy jelentéktelen összeget a szenvedésekért, (mert az azért kapott összeg jelentéktelen) de ebből gazdagodnak?

Sky;

Nem vitázok a kurucinfó "adataival" Hogy ezek a számok vannak ott, eleve minősítik a forrást. (Csak mellékesen; ilyen adatokat törvénytelen gyűjteni! Maximum a roma, emberjogi szervezetek BECSÜLHETIK meg a dolgot, törvényes keretek közt, azaz bemegy egy hozzáértő, és körülnéz)
    Amit állítasz, önmaga rasszizmus.

Az pedig "vicces", hogy a kulcsluk.... Igen, az. Lehet, hogy nem a kulcsluk, hanem egy ss tiszt előtt térdelt a túlélésért, és az is lehet, hogy teljes mese, amit állít. Te, mégis csak rajta háborodsz fel, azon a magyaron NEM aki 56-osnak vallja magát, és a meséje ugyan ennyire hihetetlen. Most a név nem jut eszembe, ki is mondta az 56-osokról; Ahhoz képest, hogy milyen kevesen voltunk, nagyon sokan maradtunk.... De ezen nem sírsz... Mert ezek nem zsidók.... Pedig a kifogásolt, gazdaggá tevő kártérítést Ők is kapják....

Talmud, vs Mein Kampf,

A talmud egy több ezer éves mű, ami már keletkezésekor is eléggé vegyes fogadtatásban részesült. MA SENKI SEM VESZI KOMOLYAN, senki sem követi az ott leírtakat. HA MÉGIS; Amerikában az összes 3 betűs szervezet, Európában az Interpol rá fog vadászni, mint különösen veszélyes szektára. A Mein Kapmpf-ot pedig sok ezren "tisztelik" követik. Sok millió ember halt meg miatta. Ma is okoz konfliktusokat az az eseménysorozat, amit elindított. Ma is okoz HALÁLT a világban.

És egy utolsó adalék, aztán tényleg befejeztem.

Melyik egyház az oka annak, hogy a zsidóságnál van a pénz?
    A KERESZTÉNYÉ. Ugyanis bár ilyet nem olvastam a bibliában, történelmi TÉNY, hogy keresztény, keresztény felebarátjának nem adhatott kölcsön, nehogy a kamattal kihasználja. Kihez fordult hát a keresztény? A zsidóhoz, aki szép lassan, évszázadok alatt meggazdagodott. de ma már savanyú a szőlő emiatt...