• Skyline
    "Kérdezem én; EZ ELFOGADHATÓ SZERINTED? "
    Inkább egy Meinkampf mint egy Talmud...

"Egy dolgot nem veszel figyelembe. A magyar anya is kap segélyt, ha KÉR, és ha a jövedelme NAGYON ALACSONY." Ez egy baromság a magyar anya nem iskoláztatja ingyen a gyerekét,és alig kap segélyt (szemben a mindenféle kisebségi juttatással),no meg nem fial 18 gyereket és nem püföli a saját magzatát hogy nyomorékra szülessen és azért is segélyt kapjon.
    A tényleg szegény éhező családok sem elnyomottak saját maguk költik a pénzüket mindenre csak nem arra amire kapják.
    Mivel a romák nem akarnak dolgozni így elég nehezen lépi át a jövedelmük a határt,persze apeh nem száll rájuk hogy hogyan áll egy 6milliós merci az udvaron (szemben az adót ne fizető MAGYAR vállalkozóval akiket a kormány ellehetetlenített--> a zsidó vállalkozásokat ne vegyük már ide nekik szabad amit akarnak)..:)
    "A börtönök lakóinak 95%-a roma, (Még 60 sem" De igen rendőrségi adat akárcsak a 8:1300-as bűnelkövetési arány.

Rendőrök nem mernek a romákhoz nyúlni. Újabb példa (van az elmőlt pár évből vagy száz..)most hétvége: az elmúlt 1 héten a romabűnözők egy magyart kaszával sértetek meg egy gyereket agyonvertek most is sokkos állapotba van,egy "sérült" lányt meglincseltek. Az emberek JOGOSAN tüntettek a gárdával együtt az erőszak ellen a helyszínen,a rendőrség pedig kivonult hatalmas számban GÉPFEGYVERREL és az embereket csesztették,nem a bűnöző hordát....

Szabadság tér: nem láttam kik gyújtották nem is érdekel. Petíciót nem vették át időhúzás rendőrök be épületbe majd ahogy álltunk az ajtó előtt és követeltük hogy vegyék át jött a könnygáz--> Így kezdődött,a folytatást amennyire ismered ismered,ha meg akarták volna akadályozni a tömeget megtehették volna,nem tették...és továbbra sem érdekel a tv székház előtt melyik hazaáruló ott dolgozónak égett le a autója,azokat sajnáltam akiknek autóját utcán rongálták meg...De azért mert 1-2 ember ezt teszi továbbra sem csőcselék aki az utcára vonul és nem otthon ülve várja a semmit.