A Mein Kampf, az általad belinkelt részletek alapján, egy zsidó ellenes mű. (Mondhatnám, kifejezetten rasszista.)
Ennek a könyvnek az alapján, lássuk a tényeket, amiket 'jóbarátoddal" Skyline-al eddig beismertetek;
Volt sok százezer zsidó áldozat, akik nem harci cselekmény közben haltak meg. Nem a bombázások végeztek velük, nem is voltak katonák.
Faji alapon emberek százezreit, millióit zárták be, dolgoztatták, pusztán az ételért.
Kérdezem én; EZ ELFOGADHATÓ SZERINTED? Megmagyarázható a sarki szatócs meghurcolása, kényszermunkára fogása, pusztán azért mert nem germánnak született? ÉS EZEK TÉNYEK, AMIKET legalább áttételesen TE IS ELISMERTÉL.
Sky!
Te sajnálod a Magyar anyát, (Én is!) amiért nem kap segélyt, ugyanakkor a romát utálod, amiért kap. Egy dolgot nem veszel figyelembe. A magyar anya is kap segélyt, ha KÉR, és ha a jövedelme NAGYON ALACSONY. És a roma sem kap segélyt, ha a jövedelme átlépi UGYAN AZT A HATÁRT, AMIT A MAGYAR anyánál alkalmaznak.
Csak magyarázod a dolgot, példákat ragadsz ki, hogy megmagyarázd, miért utálsz bizonyos népcsoportokat, ugyanakkor a tényeket gond nélkül elferdíted. Csak egy példa egy (1!) hozzászólásodból. A börtönök lakóinak 95%-a roma, (Még 60 sem, és hozzájön, hogy a tyúktolvajt könnyebb elkapni, mint az adót nem fizető MAGYAR vállalkozót, aki miatt TE FIZETSZ elviselhetetlen adókat.) és ugyanazon hozzászólásod szerint, a rendőrök hozzá sem mernek nyulni a romákhoz.
Döntsd el légyszives, hogy melyik? Mert a kettő együtt nem megy.
Szabadság tér;
Ha nem vesznek át egy petíciót, akkor a békésen tüntető tömeg zsebéből előkerül a molotov-koktél? Vagy hogy gondolod? Mert én ott égő autókat láttam, égő vízágyút! Azt gyufával nem lehet felgyújtani!
Erre a válaszod valószinüleg az, hogy
1; a rendőrök voltak. Ami nevetséges lenne.
2; Az néhány ilyen olyan, a tömegbe keveredő provokátor. Kérdés; Ha ez a helyzet, és ennek ellenére OTTMARADTÁL, akkor TE vagy a hibás, vagy a rendőr, aki téged, mint a tömeg részét, nem tudta megkülönböztetni attól, aki a tüzet gyújtotta.
Vagy miután a rendőrök rátámadtak a békés tüntetőkre, valaki hazaszaladt molotov-koktélért?