• Skyline
    "Újságírókat rúgdostak meg gárdisták az nap." média hazugság, a gárdisták SOSEM emeltek kezet SENKIRE..

"engedély nélkül tüntettetek" Eu által elfogadott MINDEN országban betartandó jogszabály: "Spontán tüntetés ameddig nem veszíti el békés jelegét NEM OSZLATHATÓ FEL" Ez spontán volt és békés a rendőrök kezték a inzultálást ahogy MINDIG,jóval mielőtt engedélyezték/elutasították volna ott voltunk,egyébként SEMMILYEN jogalapjuk nem volt ara hogy ne engedélyezzék.
    A buzifelvonulást amit szinte mindenki elenzett persze többmillió forint KÖZPÉNZBŐL engedélyezték.
    Részemről tényleg befejeztem veled,valódi fotelból ugatós idióta vagy érezd jól magad.:)
    Ha a rendőrök ZSIDÓKAT fújtak volna amúgy így halomra már világfelháborodás lenne...
    És ahogy mondod: Ha beszólsz viseld a következményét.

Ha elárulod a hazád és eladod annak is viseld a következményét,én sem fogom tudni sajnálni azt a soksok munkanélküli kirúgott hazaáruló rendőrt akiktől tele lesz a munkanélküli pár év múlva;)

Ez volt az uccsó HSZ-ed amit elolvastam meguntam fotelbetyár,éld a kis életed.