Hiába sajnáltatod magad...engedély nélkül tüntettetek azt oszlatták fel.
Újságírókat rúgdostak meg gárdisták az nap...ennyit a gárdáról is...
Tudod nekem eszembe se jutni SOHA rendőri intézkedéssel szemben ellenállni, ha ellenállsz viseld a következményeket.
Külföldön ilyen nincs, nem 1 videót láttam ahol lovasrendőrök belegázoltak a tüntetőkbe és ütöttek akit értek. Ez csak nálunk van igy felfújva és részben ezért csökken a rendőrök tekintáje. Régen szóltál volna be a csendőrnek úgy megvertek volna hogy azt sem tudtad volna fiú vagy e vagy lány.Nem tudom ezeket az embereket sajnálni, kaptak felszólitást hogy hagyják el a területet minden esetben aki nem ment el az nem ment el...
És itt nem azt kell nézni hogy magyar v nem magyar, hanem hogy szabálysértő nem szabélysértő rendőrnek, katonának nem érzelmei alapján kell cselekedni.
A 2x nem erőszakos, gyilkos rablót annak ellenére hogy magyar le kell tartóztatnia...
Kiváncsi lettem volna ha ti kocsitokat gyújtják fel akkor éjszaka mit mondanál most, nem tudom mit kell balhézni folyton, hogy nem lehet kúlturáltan kommunikálni. És ezeken a videókon is az öregbácsi hergeli visszapofázik a rendőrnek, nem tudom sajnálni ha pofán verik. Ha beszólsz valakin viseld a következményeit.