Skyline#157
Ez tény de hogy csőcselék... 2006-ban a rendőrök préselték rá az őket hajigálókat a békés ünneplőkre,majd kérdés nélkül lőttek szemmagasságban gumilövedékkel,füstgránáttal. És azóta csak sorba bizonyítják hogy ki volt a ludas,minden egyes alkalommal ok nélkül fújkálnak,ütnek. Július 4.-én engem is vittek be sok gárdista ismerősömmel együtt miután kaptam egy hatalmas adag paprikást az arcomba..Mindezt füvön ülésért,ok nélkül. A zsidómédia persze kiragadott 1-2 alkalmat amikor repült 1 darab üveg a rendőrök felé (a brutális intézkedés után joggal),azt hogy a földön ülve mit kaptunk FÉL MÉTERRŐL,azt nem mutatták be,a neten fentvan. Akkor is mindenki (kivétel persze a hazaárulókat) mondogatta: jogszerű volt a rendőrségi intézkedés. Azóta maga az Ombudsman jelentette ki: teljességgel jogszerűtlen volt. Ehhez képest itt figyel az asztalomon a rendőrségi papír 40ezer ft bírsággal "jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség" tartalommal. Egy forintot nem látnak tőlem,sőt én is ahogy mindegyikőnk pereljük a hazaáruló rendőrséget.
A gyújtogatások: ezt tudja fújni mindenki,de ha külföldi tüntetésekkel összehasonlítjuk ami itt volt az semmi azokhoz képest,mindig van akinél elszakad a fonál,de emiatt minden ellenállót lecsőcselékezni,zéró intelligenciát sugall..Meg előkerülnek minden egyes tüntetésen a hatalom oldaláról provokátorok,akiket egész szépen ki kiszűrünk mostanában..
Rendőrök dobálása: azok után hogy a lovasrendőr édesanyámat szánt szándékkal leakarta püfölni...Azok után hogy július 4.-én több rendőr vigyorogva emelgette a tonfát egy mellettem álló kb 70-80 éves bácsira...Azok után hogy fél méterről ok nélkül földön ülésért pofán fújtak engem és számtalan gárdistát,hazafit...Azok után hogy 2006-ban fel kellett menni a metróból (igen fel kellett menni nem ment tovább a metro MINDENKIT felvezényeltek)és a rebiszesek MINDENKIRE aki feljött lőttek,több időset,fiatalt nőt gyereket megsebesítve (pl egy tanárt akit halántékon találtak az amúgy engedélyezettnél jóval erősebb fegyverrel+gumilövedékkel és ez a ember tanár létére azóta OLVASNI TANUL)...Azok után hogy április 24.-én felszólítás nélkül belőtték a tömegbe a könnygázt majd rászorították az embereket a mentőautókra (azok el is mentek) ezután egy rebiszes a hatalmas vöröskeresztes autóhoz (amit gyorsan a gárdisták "csináltak" és gyerekeket,időseket abba mentették) rohant kinyitotta az ajtaját és GYEREKEKET NYUGDÍJASOKAT fúj telibe a szemünk láttára...Azok után nekem ne sajnálja senki a hazaáruló rendőrséget,azt kapják amit éppen érdemelnek,maguknak köszönjék hogy engedelmeskednek az antimagyar hazaáruló hatalomnak.
Tv székház:Egy petíciót kellett volna csak átvenni,és nem történt volna semmi. Felsőbb utasításra nem vették át,majd az odavezényelt rendőröket beáldozták. Ha valóban meg akarták volna akadályozni hogy a székházba bejussanak az emberek akkor a pár utcányira lévő TÖBBSZÁZ rebiszest ekkor miért nem vezényelték oda??? Beáldozták az ottani rendőröket hogy elő lehessen adni a csőcselék sztorit és a rendőrök utálják a tüntetőket. Ez be is jött 4.-én beszélgettünk a rendőrökkel a gyorskocsiban,sokan fújják hogy "a tvszékháznál ait kaptak" blabla...Aztán pislogtak amikor kapták az infót és a bizonyítékot arról hogy be lettek áldozva és direkt nem lett a pár száz rebiszes odavezényelve pár utcányi távolságból.
És nem nem sajnálom az MTV székházat,sem a kocsikat amik ott elégtek,az MTV ne más mint egy hazaáruló tv adó ami jelenlegi mocskos hazaáruló kormányt védi támogatja.
Tisztelet annak a nagyon kevés rendőrnek (pl párral akikkel 4.-én beszélgettünk),akik kijelentették,hogy ha parancsba adnák hogy üssenek,nem ütnének magyar embert.