Aha, tehát mégis volt népirtás, csak nem 6millió, "csak" 600ezer... óhh, így mindjárt más! A büdös zsidaja! Hogy mer panaszkodni!?
Jöttél az Izraeli konfliktussal. Mikor, és miért is került oda Izrael, ahol most van?
Talmud....
Biblia; Keresztes háborúk, Szent Inkvizíció.
Korán; Törökök, Mohácsi vész.
Soroljam? Minden Szent-Könyv nevében lehet háborúzni, nem a könyv, az a hibás, aki háborúzni akar, és erre egy könyvben keresi a megoldást, vagy indokot. (Aki pedig maga ír ehhez könyvet...)
Van ma Magyarországon 800000 roma. 80%-a éhezik, 15% megvan, mint Te, vagy én, 5%-a pedig a blahánál rohangál drága cuccokban.
Te, ezek alapján ítélsz meg egy népcsoportot, vonsz le következtetést, és ÉN hol élek?
Nem akarlak bántani, de nagyon egyoldalúan látod a világot.
A cigány-bűnözésre, cionistákra egy megoldás van; Minél inkább kiirtani a fajgyűlöletet. Mert amíg megesik, hogy valakit a bőrszíne miatt nem alkalmaznak, vagy a "hite" miatt lesz üzlettárs, addig nem javul a helyzet. Az erőszakos megoldások, fellépések, menetelések, elrettentési céllal, csak olaj a tűzre, nem megoldás. Jelenleg a megoldás felé haladunk, próbáljuk szalonképtelenné tenni a dolgot, mert ez sem megy parancsszóra. Lassú folyamat, de abszolút helyes. És hiába lassú folyamat, ez egyedül célravezető. Persze, mi itt Magyarországon, ezt is másként gondoljuk. A tankot elkötő, TV székházat ostromló lassan népi hős, a cigány az bűnöző, és különben kurva jól él a segélyből a villájában, a zsidó világuralomra tőr, stb... Közben az Egyesült Államok elnöke Néger. Megnézném, nálunk mikor lehetne egy Roma köztársasági, vagy miniszter-elnök.
Az én világom se egy leányálom, de nem szívesen élnék a TE világodban.