• semmikozod
    Choco: "Veszem én, csak elég sok szart hallottam már a mi gonosz-rossz társadalmunkról ahhoz, hogy ne foglalkozzak vele"
    Menj el egy ügyvédi irodába vagy néhány tárgyalásra és meglátod milyen magyarország apraja-nagyja. Nem kell foglalkozod vele, ettől függetlenül az állitásom igaz marad.

"OMG képben vagy a témában látszik."
    OMG úgy látszik nem csak hogy beveszed a sok hülyeséget, amit a média ráderőltet, de még terjeszted is.

Epikurosz: Szerintem is túl sok lét emészt fel ez az egész cirkusz. Főleg a NASA. Ugye etetni kell a többezer kutatót és családját(aki semmit semmit sem csinál a projektbe).

Moli: Nem, nem fúziós energiára gondoltam, az még sehol sincs. Mint irtad is az atomos bőven jó sokmindenre, csak ugye nem lehet az űrbe atomreaktort vinni. Szopacs. Erre irtam hogy összefogás kellene, de ez a nagy utópia. ... Pedig szükségszerű a Földi civilizáció fennmaradása érdekében.

"Aha. Bizonyíték? Vagy csak a szokásos sg-s trollkodásról van szó?"
    Az a helyzet, hogy én is igy gondolom. Bizonyitékom nincs, de neked sincs róla, hogy cáfold.

Epikurosz: "ezért nyilvánvaló, hogy a NASA elpocsékolja az adófizetők pénzét. Így megy ez Magyarországon is."
    Pontosan igy van. A Nasanal fizetni kell a több 10 000 dolgozót, ezért emészt fel egy csomó pénzt. :( Kutatásban ők a legjobbak, (feldolgozni az anyagot) de az űrben elvégzendő projekteket már rég ki kellett volna venni a kezük ügye alól, mert nem eléggé gazdaságosak. Csak hát... ugye érdekek fűződnek ehhez a státushoz.

KillerBee: Ok, de ez Molni mesternek ment szerintem. :)