• kovik
    Hát nem tudom hogy hogy lehet a 2. legjobb. Nálunk fősuliban nagyon sok IBM gép van, és nem mondaném hogy hűde meg vagyok elégedve velük. Nem rosszak, de azért szerintem tudtak volna jobbakat is szerezni más gyártóktól. Mondjuk mostanában a NEC dolgokat pártolják a fősulin, de azt nem tudom miért. Eleve nálunk nem is nagyon képviselteti magát a gyártó, így a szervíz sem gyors, és ha valamit fizetni kell, akkor nem olcsó. Laptopokat is NEC féléket kaptunk, és aki kicsit is képven van hogy milyen a többi gyártó hasonló árkategóriába eső gépe, egyetért abban, hogy nem érték meg az árukat. Nem a teljesítményükkel van a gond, hanem a minőségükkel. Kb amolyan Albacomp minőség az anyaghasználat, a billentyűzetkiosztás kimondottan rossz. Csak egy példa: az én gépem szinte mindig recseg, ropog, bárhol fogom meg. És már van olyan rész, ahol a burkolat is meg van repedve, pedig a gép mióta megvan, el sem volt mozdítva az íróasztalról, csak mikor vinni kellett bemutatni hogy megvan, és működik. Na de ez már off volt, úgyhogy befejezem.