Mindenféle élőholtas cucc - könyv, film, játék
-
Nos,eleve miért menne el orvoshoz mondjuk egy olyan aki tételezzük fel hontalan.Ő van legjobbak kitéve a vírusoknak és járványoknak.
Akkor mint mondtam lappangási idő alatt elmegy orvoshoz és ott egy erős hasi járvánnyal diagnosztizálják és antibiotikum kúrával hazaküldik(székletminta vétel pár héten belül stb.)
Nos ha a veszettséget nézzük az elég gyorsan kimutatható jelen esetben és azért ha valami megharap elmegyek megnézetni vagy nézem a seb körül ha az az eset áll fenn mint amit feljebb mondtam.
Én a véres székletet azért hoztam fel mert a gyomor siníli meg a vírusos megbetegedéseket a legtöbbször tudomásom szerint így ebből következtettem.
Van más betegség is.E.coli(két hét is kell mire kitenyésztik),vagy hastífusz(szerintem kaptunk védőoltást de lusta vagyok ráguglizni)
Szalmonella(itt azért felismerhető meg eleve az ember a halálán van és ha nem jut kórházba pár nap alatt járni se tud,tehát nem használ közlekedési eszközt)
A másik.Épp most voltam nem egy kórházban,jelenleg mindenhol tele van és a súlyos betegeket kirakják a folyosókra mert nem tudják ellátni.Ha megvizsgálnak vagy még az sem és hazasétálsz a kutya se szarja le!tehát nyugodtan elsétálhatna egy "fertőzött"
(De Brooke pont azt mondja hogy sokan felültek a repülőre és így terjedt el!
A Szigetvilágon élő gazdag faszi történetében például.)
Így még mindig azt állítom,hogy afrika vagy india sűrűn lakott szegénynegyedeiben ütné fel a fejét mondjuk akkor két hónap alatt elterjed,nincs az a protokoll vagy security ami megállítja!
Egy ismeretlen betegségnél nem tudják megállapítani mi a hatása és milyen gyors a lefolyási idő.
A miért-ek miatt felesleges a téma.Mert míg én egy veszélyes gócpontban kialakuló járványszerű katasztrófáról beszélek,addig te egy random kialakuló kis területen lévő fertőzésre gondolsz szerintem.
Így a francba gondolom!