Eurobarre-Penzkereses a Neten!!!
  • zsebrocky
    #18
    Üdv!

    Szeretnék bemutatni Neked egy remek lehetőséget,mellyel ingyen juthatsz elektronikai kütyükhöz és egyéb hasznos dologhoz!

    Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed,nincs más dolgod mint végigolvasni ez a pár sort és email-ben([email protected]) kérned tőlem egy meghívót,melyet egy napon belül meg is kapsz!



    Amit én ajánlok az egy meghívásos rendszeren alapuló weboldal. Miután valaki meghívott, exkluzív videókat nézhetsz, király cuccokat vehetsz, új zenéket fedezhetsz fel, játszhatsz, vagy egyszerűen csak barátkozhatsz. És mindezt most egy helyen teheted, sőt még jutalom pontokat is kapsz, csupán azért, hogy azt csinálod, amit szeretsz! Ezeket a pontokat pedig értékes ajándékokra költheted!


    A küldetésünk, hogy a napi szokásoddá váljunk! Ez az oldal nem a szüleidnek vagy a nagyszüleidnek szól, akik a rég elvesztett barátjukat keresik nap, mint nap az interneten. Neeem. Itt elsősorban a véleményedre vagyunk kíváncsiak. Ki fogja megnyerni az NFL-t, ki fog OSCAR díjat kapni stb... És mintegy jutalmul a véleményedért, király cuccokat küldünk az IPOD-tól az Xbox-ig a pólóktól a ruhakölteményekig, vagy akármi mást. Előtte persze szükséged lesz megfelelő mennyiségű pontra, amit egyáltalán nem nehéz összeszedni...
    Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj emailt([email protected]) és garantálom, hogy 1 napon belül megkapod a meghívódat.


    Most, hogy elolvastad, hogy mi is ez, gondold meg: Miért ne adjak magamnak egy esélyt, hogy király elektronikai kütyüket szerezzek ingyen? Hogy király videókat nézzek? Hogy sok-sok új nemzetközi barátra tegyek szert?
    Ha bármi gondod adódna, írj bátran a ([email protected])!