• MrPrise
    Gratulálok hozzá. Mármint, hogy végigjátszottad a warez verziót és ezzel büszkélkedsz itt azoknak akik arra várnak, hogy megvehessék.
    Ha akartam volna már szeptember 3-án játszhattam volna a PC-s verzióval (mint ahogy sokan mások is), de nem tettem, mert már a kritikák hatására korábban eldöntöttem, hogy ezt meg fogom venni, így felesleges lett volna letölteni. Egyrészt támogatni akarom a jó játékok készítőit, másrészt jó érzés nézegetni a legálisan megvárásolt játékaim dobozát ill. a listáját Steam-en.
    Szóval az összes warez pistike megköszönheti nekünk, hogy mi helyettük is megvesszük az arra érdemes játékokat, így ha minden jól megy, újabb jó játékokat kaphatunk majd.
    Egy bizonyos kor után az ember kinő abból, hogy azzal hencegjen, melyik hivatalosan még meg sem jelent játékot játszotta már végig, pláne publikus fórumokon. Lásd még a moziból kamerával felvett filmekre gerjedőket, akik letöltik ezeket a gagyi minőségű felvételeket, azért hogy elmondhassák áá, azt a filmet már a premier előtt két héttel láttam és gyk lenézik azokat akik moziban akarják megnézni az adott filmet.
    Gyanítom a két halmaznak elég nagy a metszete.
    Ha valaki esetleg magára ismer a fenti jellemzésből az nem a véletlen műve.