• Magiszter
    Érdekes, hogy mennyi felelőtlen ostoba rója az utakat nap mint nap. Én is csak ritkán ülök volán mögé de akkor megtapasztalom hogy milyen extrém sport is autókázni. Az egy dolog hogy autópályán mi folyik (leszorít simán, befékez minden ok nélkül...), de már láttam belvárosi forgalomban borotválkozót, sminkelőt, hamburgert falatozót is. Néhányan ezek közül kacsáztak az úton a kocsival a művelet közben és csak a szerencsén és a többi sofőröm múlott hogy nem történt baleset.
    SMS-ezni vezetés közben? Ha ilyet meglátok akkor jut eszembe hogy miért nem büntetik tarkólövéssel a dolgot? Telefonálni Headsettel egy dolog, de hajtű kanyarban gyorsítva bal kézzel váltani miközben a jobbal a telefont szorítja? Nah az volt a csúcs.
    Szerintem minden olyan dolgot tiltani kellene ami eltereli a figyelmed a vezetéstől. Én még haverokra is rászólok hogy ne dumáljanak mikor vezetek, vagy éppen ők vezetnek. Elfogadják a dolgot és megértik. Kibírunk 20-30 percet ami alatt elérünk a-ból b-be. Max ha dugó van akkor anyázunk, de dugóban nem is száguldozik az ember, akkor lehet dumálni, mert jó ha mész 10-el.

Amúgy ez a videó inkább vicces mennyi logikátlanságot foglal magába. Kezdve a nem működő biztonsági övtől a vak autóvezetőkig bezárólag.