• hangulati
    Bele kell rakni a sofort egy vaskalitkaba, de elotte meg kell motozni, hogy ne tudjon semmit magaval vinni. Ha ez megvalosult, akkor mar csak azt kell elintezni, hogy gondolkozni se' tudjon, esetleg enekelgetni. Tokeletesen biztonsagos lesz. A baj ott van, hogy vannak olyan allatok, akik a nagy forgalomban is pl. esznek, atoltoznek, sms-eznek, stb. mondjuk a Hortobagy kozepen meg nehogy mar veszelyes legyen, ha felveszem a telefont...Meg valami. Jo polgar vagyok, vettem hat egy blutut kihangositot. Sokkal tobb problemat okoz a hasznalata, mint, ha csak siman a handset-et hasznalom. Be kell tiltani tovabba a kezivaltos autokat is, sot, a vezetest magat. Azzal miert nem foglalkozik senki, hogy a kitablazas egyertelmu legyen, es ne, vagy csak kulonos tehetseggel lehessen eltevedni az utakon? Mert az tenyleg veszelyes. Aki meg sms-t ir az autoban vezetes kozben, az mas dolgokat is csinal, ami elobb-utobb galibat okoz. Nem a szabalyok fogjak megoldani, ebben biztos vagyok.
    Nem neztem meg az emlitett filmet, de, ahogy olvasom, jo szaftos lett. Van rajta korhatar figyelmeztetes? Inkabb vinnek el az iskolasokat egy vagohidra, vagy akar egy hagyomanyos disznoolesre, hogy fingjuk legyen rola, milyen az, amikor tenyleg elszall egy elet. Akkor valoszinu tobb felelosseggel vezeto es elo ember maszkalna. A problema nem az autoban kezdodik.