Végigjártam én már ezt a wowos témát,és sajnos mások is.Szerintem valamennyien tisztába vagytok vele hogy csak nagyon kevesen álják meg hogy mindig kicsit és ésszel játszanak.Amikor elkezdi az ember akkor egyre többet veszi elő,majd mindenapos lesz hogy egésznap mástse csinál csak játszik majd mikor elérkezik arra szintre hogy ráunt és már nemképes lekötni(kigyógyult) belölle akkor rájön hogy tök értelmetlen a csodakard meg egyéb agyament baromságok....Ez a játék egyértelműen nincs jóhatással a többségre.Volt osztálytársam aki végigbugdácsolta a középiskolát emiatt és a kishalom sortátrsal eggyüt.Mostmár ő is kinőtte meg én is.Ma is lanozgatunk és elvagyunk.kidölésig játszunk néha.De ez nem emgy más rovására,és nem fogok szeretni egy olyan műfajt,vagy játékot ami miatt nekem is nehézségeim támadtak.Továbbra se változtatom meg a véleményem hogy egy rossz (szaaaarXD) játék. Regényeket szoktam olvasni néha,de amúgy inkább az olyan könyvek felé hajlok amikből valamilyen tudást is felszedhetek legyen az történelmi,vagy természettudomány.Nem tudom hogy egy 2-3 órás raidelés alatt miféle műveltséget lehet összeszedni...