• halgatyó
    #1
    Nos, ha akarnák, akkor ezeket az eseteket el lehetne kerülni. HA AKARNÁK!

    Miért nem a parkolóautomatákat rongálják?????

    A bankautomatákat eleve forgalmas helyen kell felálítani! Annyi millió kamera figyeli az embereket mindenhol, NEM IGAZ AZ, HOGY PONT ARRA A PÁR HELYER NEM LEHET EGY NAGYFELBONTÁSÚ KAMERÁT TENNI!!!

    HA AKARNÁNAK!
    De nem akarnak.

    Egy 3 mm vastag acéllemezből készült nagy dobozt nem lehet csak úgy "feltörni"! Ahhoz idő és szerszámok kellenek. Akkor pedig a biztonsági kamerában látszik az elkövetők minden mozdulata.

    ÓCSKA NYOMORULT HAZUGSÁG, hogy a jó minőségű kamera drága! Egy 10 megapixeles fényképezőgép, ami hangot és mozgófilmet is felvesz, 50-60 ezer Ft-ért már kapható. Ipari kivitelben sem lene drágább 300ezernél. (ezzel már jó bőven fölésaccoltam)
    Ami drága, az a mechanikailag is védett (és rejtett) komunikációs vonal, és még inkább a figyelő+kivonuló (kiképzett!) emberek bére. EZEK AZONBAN ÓCSKA KISFELBONTÁSÚ FEKETE-FEHÉR HANGOT NEM FELVEVŐ KAMERA ESETÉBEN IS UGYANANYIVAL SZÁMÍTHATÓK, vagyis a jóminőségű, legalább 4 méter magasan elhelyezett, mechanikailag védett kamera nem növelné lényegesen az árat.

    Szerintem pont az a célja valakinek, hogy ÜRÜGYET TEREMTSENEK a bankautomaták -- és ezzel a készpénzes fizetés -- visszaszorítására.
    Csak minden nap be kell dobni egy ilyen hírt, aztán majd lehet egyre magasabb tranzakciós díjakat kivetni a bankautomatákbóli készpénzfelvételre, aztán lehet majd az érdektelenségre (kihasználatlanságra) hivatkozva megszüntetni egymás után ezeket az automatákat.

    Rászabadították a bűnözést a társadalomra, hogy ennek ürügyével egy sor aljas gyalázatos mocsok húzást lenyomjanak a torkunkon.
    Aki valaha ezekre szavaz, az nem ember a szememben. Az megérdemli, hogy hajléktalanná váljon, kidobják a lakásából, elveszítse a munkahelyét, megöljék a családtagjait.