• narumon
    Na ehhez nagyon értesz. A félremagyarázáshoz.

"Ezt írtad: "googleban rákeresve a pl: iRT on Ps3 -ra semmi találatot nem ad ki ami nekem kicsit furcsa.)""

Ezt irtam igen, de előtte már beszéltünk erről, és a telepítéséről, működéséről, tehát ha tudsz értelmezni és magyarul akkor iszonyatos logikával kurvagyorsan rá kellett volna jönnöd, hogy nem ps3 irt youtube videora vagyok kiváncsi ahogy egy pár hozzászólással azelőtt már azt is leírtam, hogy nem techdemóra meg elméletre vagyok kiváncsi, hanem arra, hogy otthon 1db ps3-al, hogy fog ez működni. Nos ez még most sem derült ki, és google-n rákeresve ilyen infot nem is találtam, igy vagy annyira szarul működik hogy senkit nem érdekel, vagy senki nem találkozott még vele, vagy csak techdemok szintjén működik és nem teljesértékűen használható. Ne haragudj de nekem abszolút ez jön le és te ebben minden esetben meg is erősítesz. Az tisztán látszik, hogy te sem láttál még ilyet, tehát visszakanyarodtunk a legelejére a dolognak amiből az egész kiindult. Jobban jár az emberke aki videot akar várni, ha nem Core i5 vagy i7 CPU-t vesz hanem egy jó videokártyát.